Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yapılan teklifi beğenmiyorsunuz, nasıl alacağız başka?

Irfan bizde olsa 10 milyon çekersiniz.

Kimse kimseyi kandırmasın.

Irfana rahat 8 verilir.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk
15-20den aşağı satan haindir diyordu herkes eğer İrfan bizde olsaydı.

Ha 6 kağıttan fazlası verilmemeli bence ama zihniyet bu genelde.

Nasil bir zengin kadromuz var ki Falcao gibi bir dunya yildizini ilk 11 bile yazmıyoruz he

IMG_9663.webp

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Fb teklifi kavul edilmis cidden

15-20den aşağı satan haindir diyordu herkes eğer İrfan bizde olsaydı.

Ha 6 kağıttan fazlası verilmemeli bence ama zihniyet bu genelde.
Haklisin da oynadigi takim > biraz da o belirliyor senin dunyadaki bonservis bedelini

Simdi Galatasaray'da oynayan ile Basaksehir de oynayan ayni futbolcu diyelim (fantazi) ikiside ayni degerde olmamali bana gore, cunku takimlarin dunya genelinde kendi markasindan dolayi fark olusuyor.

Mesela Hollanda'dan ornek verecem: X bir futbolcu Ajax'a transfer oluyor (Az Alkmaar'dan), odenen bonservis 10 milyon euro. Ayni oyuncu o gun Ajax satmaya kalksa 20 milyon euro degerinde olabiliyor cunku bir defa Avrupa'nin buyuk takimlari ilk once Ajax'a bakacaklar, Az Alkmaar'da degil. O sebepten oturu daha fazla para isteyebiliyor Ajax ve bunu odecek kulupler de oluyor. Cunku hemen Ajax markasi yedigi icin oyuncunun. Simdi dunya piyasasinda Basaksehir ile Galatasaray'in marka degeri bir mi? Degil.

Bugun Basaksehir'den eger bir futbolcuyu 10 milyona alacaksak, bunun hesabi soyle olmali> yarin bir gun 18-20'ye satariz. Ben Irfan konusunda bunu soyleyemiyorum. 6-7'ye alinsa, belki ileride 11-12'ye satilabilir. Daha fazlasi etmez benim gozumde.

tüzemene vermişlerdi alttan alttan bilgiyi yatıştırıcı niyetine geçmiş olsun.

Süleyman Dedem an itibariyle canlı yayında

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt