Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sakın gaza gelme yönetim onyekuru,mostafa gibi mantıklı hamlelere devam,illa irfancan gelsin diye düşünen taraftara bakmadan işinizi yapın..

Fazla paralar vereceğimize Gedson'un kiralık gelme ihtimali varsa onu getirelim

Cidden bu 2 oyuncu birbirinin alternatifi mi?

Hangi haberi doğru çıktı ki? Yousuf İrfan'dan bağımsız Taylan'ı yedeklesin diye alınmak isteniyor kadroda 6 oynayacak oyuncu yok çünkü. Zaten hoca Onyekuru, Mostafa, İrfan, Yousuf ve Visca isimlerini kemdi söylemişti diye hatırlıyorum kupa maçından sonra.

Taylan yada Ogulcan Irfana arayip malmisin oglum adamlarda iki tane 10 var seni oynatmazlar diren gel buraya diyo mudur acaba?

İrfan şikecilere giderse taraftarın tüm modu düşer. Bu transfer iki tarafı da memnun edecek şekilde halledilmeli.

gidin gedsona 6 ay için milyonları bayılın.. 60 verir alırsınız belki..

bu yusuf o kadar kötü topçu ki bize gelip iyi oynasın fatih hoca muazzam ötesi iş yapmış olur cidden yoktan var etmiş olur , çok tebrik ederim hocayı.

Sabahtan beri koşturmacadayım elime telefon bile alamadım. Şu dakika itibariyle İrfan Can'da son gelişme nedir birisi yazabilir mi? sağolun.

bu irfan hangi akla hizmet fb ye gider peki

adamlarda pelkas-mesut-ozan-gustavo-merthakan var. bu kadar futbolcu ile forma savaşına girmek ne kadar mantıklı?

bizde hem forması garantıi hemde en yakın arkadaşları var.

Haziri yiye yiye tum imkanlari bitirdik maalesef. Artik para da kalmadi hazir oyuncu icin. Bundan sonra yetistirmeden bu dongu icinde hep kaliriz maalesef.
Orası öyle zaten de biz daha albenili değiliz oyuncu satma konusunda; kastım oydu.

Başka takım olsa Telles'i 20ye Bruma'yı 30a satardı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt