Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bizimkiler 6 milyon + bonus + pay teklif etmisler. Eger kabul etmiyorlarsa bilerektir. 10 teklif etsek 14 derler, 14 teklif etsek 18 derler.
Acikcasi 8 yabanci siniri gelecekse benim limitim 7.5 milyon. Faydali olacagina da inaniyorum.

Ekli dosyalar

• FB_IMG_1611932134842.webp
    FB_IMG_1611932134842.webp
    47,5 KB · Görüntüleme: 74
Bizimkiler 6 milyon + bonus + pay teklif etmisler. Eger kabul etmiyorlarsa bilerektir. 10 teklif etsek 14 derler, 14 teklif etsek 18 derler.
Acikcasi 8 yabanci siniri gelecekse benim limitim 7.5 milyon. Faydali olacagina da inaniyorum.

Çok para. Bonus en az 2'dir o da tahminimce şampiyonluk. Payı önemsemiyorum çünkü satamayız biz.

Halilde opsiyon olmaması dışında müthiş gidiyor transfer dönemi maşallah. Akşamki maç ve transferin sonu da iyi olur inşallah. Şampiyon olacağız 💛❤️ inşallah

Bunlar fenevle anlastik xx paraya, sizde veriyosaniz size verelim irfan sizi istiyor zaten taktigi yapiyorlar muhtemelen.
4milyon son teklif istiyorsaniz verin feneve demek lazim.
Zaten irfanda bizi istiyorsa mecbur vercekler.
Iş irfanda bitiyor.

Mac sonu hocaya gedsonu sorar 1 akıllı muhabir umarım.

Bunlar fenevle anlastik xx paraya, sizde veriyosaniz size verelim irfan sizi istiyor zaten taktigi yapiyorlar muhtemelen.
4milyon son teklif istiyorsaniz verin feneve demek lazim.
Zaten irfanda bizi istiyorsa mecbur vercekler.
Iş irfanda bitiyor.
Herkes Onyekuru gibi dik durabilir mi? Bknz. Mhy ve murúş ibineleri

Tellesi brumayı çöp yaptık biz yaw. Taraftar ozellikle tellesi çöp yaptı.
Dünyada çok az özel oyuncu var.

Çoğu iyi, takım oyuncuları öyle olunca da bizim taraftar herkesi sıradan görüyor.

Carole daha iyidi mesela onlara göre niye 2 maç iyi oynamıştı çünkü. Böyle günlük yaşadığımız sürece batmamız tesadüf değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt