Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaş kimse şundan bahsetmiyor. FB Başakşehir ile bonserviste anlaşabilir. Daha sonra Fener oyuncuyla anlaşmak zorunda. Oyuncu gerçekten bizde oynamak istiyorsa, Fenerin teklifini reddeder ve kulübünde kalır. Kimse zorla gideceksin diyemez.
Burada eli güçlü olan İrfan, Başakşehir değil. Olmadı sonraki transfer sezonunda alınır.

500 bin simdi + 6 milyon sene sonu + kar dan 25% pay. Üstüne Ömer veya Akbabayi alsinlar. 2,5 sene icinde satmazsak pay kalksin ve bir ekstra 1,5 milyon ceza ödeyelim onlara.

Oğulcan ve Taylan varken beraber oynayıp nice kupalar başarılar kazanmak varken adam durduk yere niye kupa kazanamayan takıma gitsin arkadaşları kazanırken o izlemek zorunda kalır bize gelmesi gayet normal beraber şampiyonluk kazanıp beraber keyfini sürecekler :asd: :asd:
Ben ayrıca bu kadar kompleksli bu kadar vasat ve iğrenç bir camia görmedim ömrü hayatımda.

Taraftarından yöneticisine ülkede ki bütün ezilmiş karakterlerin bu camia'yı tutması tesadüf olamaz ya. Yok böyle bişey, hakikaten yok.

Her istediğimiz adama bulaşmak, olmayan şampiyonlukları saydırmaya çalışmak. Fenerbahçeli adı altında toplanan bu taraftar ve camia psikolojik tedaviye ihtiyac duyan ezilmiş bir kitle.

Ulan allahsızlar her hafta hakemle geldiniz buralara beşiktaşı zaten konuşmaya bile gerek yok sadece son maçlarını izleyenler görmüştür neler olduğunu.. Büyük şikecilere gelince sadece başak maçını bile konuşsak yeter herhalde.. şeref yoksunları utanmadan bile hala konuşuyor ezik oğlu ezikler.

1.4 milyon sterline Diagne işini bağlayan kim
o kralı görmek istiyorum
YD11ndAFUnwNMorNYPwPko6oNCRqAXyfSjyTAqyPzyg.png

İrfan bizde olsaydı minumum 15 isterdim ama dünya piyasasında ederi maksimum 7 8m. Hatta o kadar bile ederi olduğunu düşünmüyorum. Yoksa çoktan gitmişti.

Arkadaş kimse şundan bahsetmiyor. FB Başakşehir ile bonserviste anlaşabilir. Daha sonra Fener oyuncuyla anlaşmak zorunda. Oyuncu FB'de oynamak istemiyorum derse gitmez, kulübünde kalır.
Burada eli güçlü olan İrfan, Başakşehir değil. Olmadı sonraki transfer sezonunda alınır.

Haklısın da atladığın şu konu var..
Başakşehir gelen teklifleri şu klüplerden diye İrfan a bildirmiştir..

O da muhtemelen siz bilirsiniz demiştir..yani top irfan dan çıkmıştır

Bizimntakımda gerçek anlamda Belhanda dışında 8 numara yok. O bölge Arda. Emre kılıç Emre Akbaba Ömer Bayram tarafından o bölge nöbetleşe idare ediliyor. Dolayısıyla irfan transferi çok ama çok kritik. Bazen bir bölgeyi önemli bir adamla kaptmak içün stratejik olarak kazık yemekte kabul edilebilir. Büyük takımsak bunu yapmak zorundayız. Hocada kırılma noktası diye buna diyor. Herkes takmış 6 numaray orada iy kötü Etebo Taylan Donk bir şekilde dolar ama 8 numara Gamsız belhanda dışında hiç yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt