Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beyler, masa aynı, yeni oturanı iyi bilirsiniz, sıfır deste, kartları yeniden karıyoruz..
Bol şans hepinize , çünkü ihtiyacınız olacak.. Bu arada GBP Paund demek..

Fenerbahçe, İrfan Can için teklifini artırabilir. Fenerbahçe'nin İrfan Can için yeni teklifi, 10 milyon Euro + Deniz Türüç şeklinde olacak. ( A Spor )

Ben 40 yaşına giriyorum Bu şikeciler ben kendimi bildim bileli bizden oyuncu kapmaya çalışırlar taa tanjuya kadar hatırlıyorum bunların eziklik kanlarına işlemiş size yemin ederim. Ama yüce rabbbim bana bunların rezil olduğu öyle sezonlar izlemeyi nasip ettiki,Bu sene belki biz olamayız ama bu salakların yine rezil oluşunu izleyeceğiz bu şaşmaz çünkü.. adamlar asla kendi takımlarına sistemlerine oyunlarına konsantre olamıyorlar neden çünkü ulan Yine GS mi olacak? Korkusunu ölene kadar iliklerinde hissedecekler.. son maçta 3 tane şampiyonluk verdiler bir tanesinde anelka yedekte oturuyordu:) sezon sonunu iple çekiyorum Yine en büyük eğlence siz olacaksınızzzz

Denayer’den sonra Galatasaray ı bu kadar çok benimseyen ikinci isim Onyekuru’dur

Bu arada baktım denayer 2022 de sözleşmesi bitiyor , keşke free transfer olarak bize geri gelse ..

Asıl Cimbom’un çocuğu Onyekuru ve denayer

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt