Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
irfan-can-kahvecinin-babasi-oglum-fenerbahceliydi-ama-dayilari-onu-galatasarayli-yapti-dAMARXWe-734x412.jpg

irfan-can-kahveci-taylan--148_2-41.jpg

5ff86a27c9de3d08f04cfe94

taylan-antalyali-nin-irfan-can-kahveci-paylasimi-13854931_5962_osd.jpg

irfan-can_1539.jpg

Bunlar kesinlikle tesadüf olan şeyler değil.

Terim, İrfan konusundaki açıklamaları ile hem yönetime biraz daha şartları zorlayın diyor hem de İrfan'a diren mesajı veriyor. İrfan biraz uyanık biriyse başakşehir'de zaten gözden çıkarılmışım, istediğim takıma bırakın gideyim yoksa benden hayır gelmez dediğinde başakşehir nereye kadar direnebilir ki.
Futbolcunun Dini İmanı Paradır Başkan.100 yılda bir Onyekuru Denayer Gibi Saykolar çıkar ortaya.İrfan'ın o tipte biri olduğunu hiç sanmıyorum.

Yunus'un milli takımlar dışında bir iki maçını izlemişimdir.Onyekuru-Monaco örneği ortadayken alınabilecek bir risk.Diğer türlü 8-10 milyon euro çıkacak kasadan irfan için satıştan sonraki %50 pay da ayrı bir maliyet.
İrfan'a o paraların verilmesini istemiyorum zaten ama Yunus'a gidecek paranın bugün saydırdığımız Emre Akbaba'ya giden paradan bir farkı olacağını düşünmüyorum, daha beteri bile olabilir. Cidden piyasası falan hiç yok. Henry ile de çok farklı karakterlerde oyuncular. Risk bile değil yani inanın bana. Gelir Trabzonspor'a katkı verir bilemem ama bizim için mantıklı bir hamle olmaz bence. 3 sezondur toplam 1560 dakika oynamış sadece ki 11 oynadığı maç sayısı kaçtır bilmiyorum. Henry 4600 dakika oynamış.

Fener parayı şimdi vermek istiyor biz ancak sezon sonu verebileceğiz. Başakşehir de ffp kıskacında al sat dengesi. Sene sonu parayı almak daha çok işlerini gelir. Sene sonu takimi yenilemek için kullanırlar.

SM-A115F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

mehmet ayan denen adam az önce başakşehir ne derse o olur, başakşehir ben irfanı fener'e veriyorum derse irfan fener gitmek zorundadır benzeri bi açıklama yaptı. bunlar ne yiyor ne içiyor bilmiyorum. irfan galatasaray'a gelecek diye kudurdular.

bir de fener'in teklifi biz bonservisini alalım, irfan başakşehir'de oynasın şeklindeymiş. şundan bile tek amaçlarının bizi engellemek olduğu o kadar açık ki.
Ali koc tasmasini takmis nederse onu soyluyor. Herkeside oyle saniyor

O değilde Diagne imşallah orda başarılı olur ben çok iyi kalpli bi insan olduğunu düşünüyorum gel dedik geldi git dedik gitti hiç sorun çıkarmadı taraftarlar küfür etti gık demedi isyan etmedi pırlanta givi bi insan bence umarım orda başarılı olur premier ligde iyi bi oyun ve performans sergiler mutlu olur orda kalır canı gönülden istiyorum bunu bu adam için
Hakikaten kafadan kontak ama kesinlikle artniyetli değil. Bizi de çok seviyor.

Trabzonspor'un yeni transferi Bakasetas, bu gece özel uçakla 01:00'de Trabzon'a gidecek. (Fanatik)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt