Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İşin içinde TFF limitleri var. Daha dün federasyon başkanıp çıkıp bunların sözde bu sezon maliyet olmayacak Mesut'un transferini limite sığdırmak için Serdar ve Gustavo'nun indirim yaptığını söyledi. Bu işin ucu çok saçma yerlere çıkacak, bu sezonu kaybederler Ali Koç giderse daha bilmediğimiz neler çıkacak ortaya kim bilir.

O konu TFF'nin takibinde, bir şekilde hallederler onu. Olmazsa bir kaç topçunun daha maaşını indirirler. Nasıl olsa sorgulayan yok.
İktidarı, basını, şeytanı, Acun'u, Koç'u topuyla tüfeğiyle saldırıyor bu sene şampiyonluk için. Bunlardan her türlü pislik beklenir. Psikolojik olarak da zor bir sezon geçecek, belli oldu.

irfan ile ilgili yorumları okurken oyuncu hakkında çoğu kişinin gram fikri olmadığı belli oluyor. sözlükte bir tanesi ofansif orta sahaya ihtiyacımız yok ki yazmış. yok kaleci ds

bir Belhanda hateri olarak Belhandairfan Piskopat Umursamaz biri belki ama ne alacağın belli.10 milyon euro maliyetide şu an itibari ile yok 1.5 milyon euro sözleşme yenile devam et.
Belhandanın nasıl 10 m euro maliyeti yok 8m verdik + 2m da bonus verdik bonservisine,KAP a bakabilirsin.Maaşına,yaşına hiç girmiyorum bile İrfancan 3.350 m euro alacak hali yok.İrfancana bence de max 5-6 verilmeli ama bu durum Belhandadan yediğimiz kazığı değiştirmiyor

İrfan bu yüzsüz Ali Koç a , yüzsüz fenere daha nasıl cevap versin. En sonunda çıkıp açık açık söyleyecek çocuk.

IMG_20210130_002000.webp

İrfan istemiyorum burada devam ederim dediği an hiç bir şey yapamazlar öyle kulüp istedi verdi muhabbeti olmaz sözleşmeyi o takımla yapıyorsun sonraki takımla değil.

Hoca sözüm mayısa kadar falan deyince mayısta bırakacak mı diye düşünmüştüm. Yapılanmadan falan bahsett herhalde opsiyon devreye girecek uzayacak sözleşmesi

Belhandanın nasıl 10 m euro maliyeti yok 8m verdik + 2m da bonus verdik bonservisine,KAP a bakabilirsin.Maaşına,yaşına hiç girmiyorum bile İrfancan 3.350 m euro alacak hali yok.İrfancana bence de max 5-6 verilmeli ama bu durum Belhandadan yediğimiz kazığı değiştirmiyor
Reis önceden verdiğimiz paraları demiyorum.Şuan sözleşmesini yenilesek 1.5 milyon euroya filan okey der belhanda.irfanı alacaksak en az 8 milyon euro bonservis vereceğiz 4 yıllık sözleşme yapsak 2 milyon eurodan 8 de ordan 16 milyon euro ne vereceği de belli değil irfanın.Belhanda daha makul şu an.

taylan ve oğulcanın bu 2 gün full pres yapması lazım irfana. şikeciler rıdvan acun,emre, siyaseti devreye sokmuşlardır çoktan

Hoca sözüm mayısa kadar falan deyince mayısta bırakacak mı diye düşünmüştüm. Yapılanmadan falan bahsett herhalde opsiyon devreye girecek uzayacak sözleşmesi
O birazda transferler için yönetime seçimden dolayı gözdağıydı vermekti. Bu yönetimden birisi aday olacaksa tek kozu Fatih Terim olacak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt