Suat Kayabaş
Parçalı Üye
- 20 Ekim 2019
- 4.147
- 2.222
- 603
luyindama 13 e rahat gider aston villaya inş doğrudur bu ilgi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ali Koç yazmıştır bunları.
Her ilgilendiğimiz oyuncuya atlayan sizsiniz gençler...
Keskeluyindama 13 e rahat gider aston villaya inş doğrudur bu ilgi
Umut ÇOK Öfkeli
1.5m euro ya evet diyeceğini sanmıyorum,Belhandanın bundan sonra takıma bir şey katacağını düşünmüyorum.Yoksa daha düşük maliyetle başka oyuncu alabiliyorsak onu alalım tabii ki,illa İrfanı alalım demiyorum.Belhandayla uzatmak çok yanlış bir hamle olur diye düşünüyorum,misyonunu tamamladı bizde,gençleşmemiz lazım.Takımdaki 30+topçu sayısı azalmalı,Avrupadaki dinamizme ayak uyduramıyoruz.Reis önceden verdiğimiz paraları demiyorum.Şuan sözleşmesini yenilesek 1.5 milyon euroya filan okey der belhanda.irfanı alacaksak en az 8 milyon euro bonservis vereceğiz 4 yıllık sözleşme yapsak 2 milyon eurodan 8 de ordan 16 milyon euro ne vereceği de belli değil irfanın.Belhanda daha makul şu an.
Kahve iccem demis iste ergen12numara kahve emojisi paylaşmış 22.30 diyerek 22.30 da da bir şey olmamış ne saçma iş bu
Irfanin yerinde olsam yillik 3 isterim fenere giderimİrfan bizi istiyo belli ama para her kapıyı açar fener gerekirse bize teklif ettiginin 2 hatta 3 katını verir ikna eder eğer göksel ile anlaştılarsa
Muslera
Yedlin Caulker Marcao Saracchi
Yusuf
Gedson İrfan
Kerem Mustafa Onyekuru
![]()
Aynı olaydan dolayı 2 kere ceza vermesi yasal olmadığı için. İkinci cezadaki haklarına karşılık.Uefa trabzona niye 4 milyon euro veriyor beyler orayi kacirmisim
Limit hak getire. Federasyon baskani cikiyor. Gustavo serdar indirim yapti diyor. Bunu bizim icin dese itlerin hepsi havliyorduAdamlar kimi istesek üstüne yapışıyor.
En ihtiyacı olmayan mevkiye sırf biz almayalım diye 10 milyon Euro ödemeye hazırlar. Pes doğrusu.
MI 6 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Muslera
Yedlin Caulker Marcao Saracchi
Yusuf
Gedson İrfan
Kerem Mustafa Onyekuru
![]()
Böyle bı takım olmaz olmamalı..
Taylan nerde ?
Takımın abisi donk nerde ?
caulker yusuf yerine ferro nakamba kalite katar
sakin renktaş biraz gül diye yazdım o postu yoksa k.... fenere.Söyle birsey var .
100% Irfan GS istiyor ve bunu Basaksehirde biliyor.
uA bunu biliyordu ve bunun yüzünden öyle bir aciklama yaptilar.
Marseille felan dediler ben yazdim YALAN diye!
Öylede cikti .
Fenerbahce sadece Sampiyon olalim diye yapiyor , biz olalim onlar olmasin yolu bu .
Onlarda cok iyi biliyor bu sene son sene.
Sampiyonluk gelmeze Ali Koc bile zor kurtarir.
Özil‘e KAP aciklama geldi ve sadece ona, söylim mi niye ?
Lüx Villasini kim aldi , kim insat yaptiriyor?
Acunla kendisi, bunu bilmeni isterim.
NEF bize Falcaoda yardimci oldu , KAP‘ta 5 Mio yaziyor cünkü bizim kazadan 5 cikiyor, NEF 2 Mio € ödüyor.
Özil‘de durumlar ayni onun senelik aldigi para 7,5 Mio € .
Irfan i sene sonuna kadar vercek tabi, ona yer yok.
Gustavo / Ozan zaten Banko .
Özil‘de 10 Numara, yani anca yedek olur ...
Ama onlar korkuyor, Henry Onyekuru geldi bide Orta Sahayi iyilestirirsek zaten onlarda biliyor zor olur diye ...
Falcao olsa dahada farkli olur inan bana acayip seviniyorlar sakat diye .
Ama Kahveci bizde icecek kahveyi!