Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Muslera

Yedlin Caulker Marcao Saracchi

Yusuf

Gedson İrfan

Kerem Mustafa Onyekuru

ec648c657c19da73cc803af3310fb3e6.gif

Uefa trabzona niye 4 milyon euro veriyor beyler orayi kacirmisim

İrfan bizi istiyo belli ama para her kapıyı açar fener gerekirse bizim teklif ettigimizin 2 hatta 3 katını verir ikna eder eğer göksel ile anlaştılarsa

Umut ÇOK Öfkeli

Söyle birsey var .
100% Irfan GS istiyor ve bunu Basaksehirde biliyor.
uA bunu biliyordu ve bunun yüzünden öyle bir aciklama yaptilar.

Marseille felan dediler ben yazdim YALAN diye!
Öylede cikti .

Fenerbahce sadece Sampiyon olalim diye yapiyor , biz olalim onlar olmasin yolu bu .
Onlarda cok iyi biliyor bu sene son sene.
Sampiyonluk gelmeze Ali Koc bile zor kurtarir.

Özil‘e KAP aciklama geldi ve sadece ona, söylim mi niye ?
Lüx Villasini kim aldi , kim insat yaptiriyor?
Acunla kendisi, bunu bilmeni isterim.

NEF bize Falcaoda yardimci oldu , KAP‘ta 5 Mio yaziyor cünkü bizim kazadan 5 cikiyor, NEF 2 Mio € ödüyor.
Özil‘de durumlar ayni onun senelik aldigi para 7,5 Mio € .

Irfan i sene sonuna kadar vercek tabi, ona yer yok.
Gustavo / Ozan zaten Banko .
Özil‘de 10 Numara, yani anca yedek olur ...
Ama onlar korkuyor, Henry Onyekuru geldi bide Orta Sahayi iyilestirirsek zaten onlarda biliyor zor olur diye ...

Falcao olsa dahada farkli olur inan bana acayip seviniyorlar sakat diye .

Ama Kahveci bizde icecek kahveyi!

Reis önceden verdiğimiz paraları demiyorum.Şuan sözleşmesini yenilesek 1.5 milyon euroya filan okey der belhanda.irfanı alacaksak en az 8 milyon euro bonservis vereceğiz 4 yıllık sözleşme yapsak 2 milyon eurodan 8 de ordan 16 milyon euro ne vereceği de belli değil irfanın.Belhanda daha makul şu an.
1.5m euro ya evet diyeceğini sanmıyorum,Belhandanın bundan sonra takıma bir şey katacağını düşünmüyorum.Yoksa daha düşük maliyetle başka oyuncu alabiliyorsak onu alalım tabii ki,illa İrfanı alalım demiyorum.Belhandayla uzatmak çok yanlış bir hamle olur diye düşünüyorum,misyonunu tamamladı bizde,gençleşmemiz lazım.Takımdaki 30+topçu sayısı azalmalı,Avrupadaki dinamizme ayak uyduramıyoruz.

İNŞALLAH irfan için basaksehire 15 verirler irfandan yıllık 3 ten 15 eder sana 30 milyon euro bu ülkede şampiyon olsan zaten maksimum alacağın para 40 50 milyon bu salaklar zaten bu sene tiserant lemos pelkas perotti cisse samatta Valentin Sinan gümüş mert hakan Caner gokhan sangane tiam sosa novak mesut slazai son gelen sap ve hadi irfandan olsun 25 e yakın adam ortalama bonservis falan da say 4 milyon ortalama de 100 milyon euro yapar bu salaklar zaten 900 milyon TL acildilar seneye borçları minimum 7 milyar TL olacak batacaklar koçun umrundami kara para aklama merkezi o ülke zaten krizde anladığı paraya bakar yarın küfür yer kaçar beter olsunlar

Böyle bı takım olmaz olmamalı..
Taylan nerde ?
Takımın abisi donk nerde ?

Taylan yedek 6-8. Takımın abisi Donk da takımın diğer abisi Arda'yla birlikte olması gereken yerde.

caulker yusuf yerine ferro nakamba kalite katar

İkisini de bilmediğim için bildiğim isimler üstünden yürüdüm. Bu Ferro nasıl herif bilmiyorum ama Caulker gibi lider bir stopere ihtiyacımız var gibi. Hel yanda Yedlin ya da Linnes gibi dengesiz varken. Nakamba'nın ismi güzel, olabilir.

Söyle birsey var .
100% Irfan GS istiyor ve bunu Basaksehirde biliyor.
uA bunu biliyordu ve bunun yüzünden öyle bir aciklama yaptilar.

Marseille felan dediler ben yazdim YALAN diye!
Öylede cikti .

Fenerbahce sadece Sampiyon olalim diye yapiyor , biz olalim onlar olmasin yolu bu .
Onlarda cok iyi biliyor bu sene son sene.
Sampiyonluk gelmeze Ali Koc bile zor kurtarir.

Özil‘e KAP aciklama geldi ve sadece ona, söylim mi niye ?
Lüx Villasini kim aldi , kim insat yaptiriyor?
Acunla kendisi, bunu bilmeni isterim.

NEF bize Falcaoda yardimci oldu , KAP‘ta 5 Mio yaziyor cünkü bizim kazadan 5 cikiyor, NEF 2 Mio € ödüyor.
Özil‘de durumlar ayni onun senelik aldigi para 7,5 Mio € .

Irfan i sene sonuna kadar vercek tabi, ona yer yok.
Gustavo / Ozan zaten Banko .
Özil‘de 10 Numara, yani anca yedek olur ...
Ama onlar korkuyor, Henry Onyekuru geldi bide Orta Sahayi iyilestirirsek zaten onlarda biliyor zor olur diye ...

Falcao olsa dahada farkli olur inan bana acayip seviniyorlar sakat diye .

Ama Kahveci bizde icecek kahveyi!
sakin renktaş biraz gül diye yazdım o postu yoksa k.... fenere.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt