Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@Levent Akgün

Abi mümkünse konuyu biraz açar mısın? Kiminle konuştunuz, ne konuştunuz? Kulübüyle ile anlaşıldı mı mesela? Yarın ki görüşme kritik diyorlar, sen ne dersin?
Kulüple anlaşma yok. Yarın görüşecekler. Muhtemelen 8 milyon artı paya anlaşırız. Yada sözleşme bitince bedava. Irfanla sohbet ettik. Gerçi biraz tevafuk oldu. :D

Vallahi çocuk anlaşın Galatasaray yada sözleşme bitene kadar Başak diye bizzat Göksel'e söylemiş olmazsa sözleşme sonrası bize diye ifade etti. Aslında sormayacaktım ben Şaban ağabeyle başka bir şey için görüşüyordum yanımda deyince sordum.
Teşekkürler abi, emeğine sağlık :hat:

Benim anladığım kadarıyla

İrfan kesinlikle fbye gitmek istemiyor.
Yönetime istekte/baskıda bulunmuş bize gelmek için
Şimdi olmazsa bile sözleşmemi burda bitirir öyle giderim diyor-bize

Aynen renktas :)
Dedigim gibi Galatasaray a gitmek istiyorum dedi olmazsa kalirim.
Yani öyle yada böyle Galatasaray‘da .

Onu bunu birakta.
DeAndre Yedlin, Henry Onyekuru ve Ferro acayip Transferler olur + Irfan .

Yakiyoruz !!

Bu arada sahtekar, yalancı, bilgisiz, medya da hiç bir vasfı olmayan, dünya da hiç bir yöneticinin kendisini ciddiye almadığı Burhan Can Terzi adlı vasat 'gazeteci' bozuntusunun haberleri yasaklansın forumda. Katılanlar likelasın ki saygıdeğer moderatör arkadaşlarımız mesajı görsün gerekeni yapsın.
Rtaş sana kötü bi kelime kullanmıştım özür dilerim gel beyaz sayfa açalım. Bu arada burhancan terzi tesisleri sokulması yasaklı bi herif

Olm Beşiktaş mal mı bu kadar Hulk'u ne yapacaktı bunlar ?

Aynen renktas :)
Dedigim gibi Galatasaray a gitmek istiyorum dedi olmazsa kalirim.
Yani öyle yada böyle Galatasaray‘da .

Onu bunu birakta.
DeAndre Yedlin, Henry Onyekuru ve Ferro acayip Transferler olur + Irfan .

Yakiyoruz !!

Ben de öyle düşündüğümü belirtmiştim 1 2 saat evvel. FT öyle konuşmazdı yoksa

Hoca fırsat transferleri olabilir dendi şansımız yaver giderse bence en az 3 oyuncu daha gelecek -irfan hariç

Irfan transferi icin Goksel'e yada Ali Koc'a kızanları anlamak zor. Goksel oyuncusunu en yüksek paraya satmak istiyor, Ali Koc'da rakibi güçlenmesin diye almaya calisiyor yada rakibine daha çok para harcatmaya calisyor. Kızılacak birileri varsa her transferde olduğu gibi bu transfer surecinide sakiz gibi uzatan Galatasaray yönetimi. Irfan daha çok para icin Fenerbahce'ye giderse O'nada kızmak anlamsız. Kendisi ve ailesi icin en iyisi neyse onu yapacak tabiki.
Yanlis foruma yaziyorsun Stefan

aLLah aLLah aLLah saLdıR memiKtaş

< ̄`ヽ、      / ̄>
 ゝ、  \ /⌒ヽ,ノ  /´
   ゝ、 `( ( ͡° ͜ʖ ͡°) /
     >     ,ノ
     ∠_,,,/´”
KupaLarı bizim İçiN KaLdır MemiktaŞ
Abou sakatlanırsa bjk biter mi ?

Şike sezonu döneminde ,elinde kameraya takılan dosyalarla ceza almayı puan silmeyi kabul eden bu Ali Koç ,
Yaptıysam fener için yaptım diyen peltek başkanları,
Atatürk e suikastten idam edilen başkanları(Atatürk ün takımı yersen)
Stad terörünun mucidi,
Polis arabası yakan caniler,
Hazımsızlık tan maça çıkmayan, hazımsızlık tan stad ışıklarını kapatan,
Kendi bilgisi becerisi olmadan Galatasaray in her ilgilendiği adama atlayarak kurulis amacı Galatasaray i geçmekten ibaret olan, her an her uluslararası platformda rezilliklerin öncüsü, Mehmet topuz , Alper , Stoch, Sow , Vedat( hem fenere gelişi hem İtalya'ya gidişi) şu Bosnalı çocuk adını unuttum, her türlü dalavere pisliği yap , kendi salak taraftarını kandır ve uyduruk sözleşmeler yayınla, borsa manipülasyonu yap, silah kacakcilarini başkan yap, fetoyla maçlar düzenle yönetime al, sonra kendi yaptıklarını malum parti gibi karşı taraf yapmış gibi iftira at....
Sizin pislikleriniz yazmakla anlatmakla bitmez, siz hem bu ülkenin hemde Türk futbolunun kanserisiniz. Rahmetli İlhan cavcav in dediği gibi PKK bu ülkeye ne kadar zararliysa Fenerbahçe de o kadar zararlıdır. Rekabetin, rakibin bile şereflisi olur, bokunuzda bogulun umarım...

Diagne'yi bizde böyle beklemiştik filmin devamını biliyoruz West Bromwich fanları,spoiler istiyorsanız bize sorun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt