Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yarın maçın var saat 2 olmuş hala ayaktasın :mad: :mad: :sopa: :sopa: :sopa:
yat uyu

1611959188423.webp

WBA nın oyun sistemi nasıl. Hiç izlemedim. İyi asistçi adamları varsa , oyunu rakip alana yıkıyorsa goller atabilir. Diagne gol şansı olan topcu

Değil tabi ki de mesajda da belirttiğim gibi bu zamana kadar alternatifi bulunup alınsaydı ama şimdi geldiğimiz noktada ya İrfan ya hiç! Ayrıca bu gün ki maçta Onyekuru örneğinde görüldüğü gibi(benzer eleştirel ona da yapılıyordu) lig devam ederken ligi bilen,uyum sorunu olmayacak oyuncular tercih edilmesi daha işlevsel oluyor.
İrfanın alternatifi yoksa hiç oyuncu almayalim zaten ayrıca ligi bilen oyuncu klişesine hiç katılmıyorum düşüncene saygı duyarak tabi,mesela gedson gelse irfandan çok daha faydali olacağını düşünüyorum..

WBA nın oyun sistemi nasıl. Hiç izlemedim. İyi asistçi adamları varsa , oyunu rakip alana yıkıyorsa goller atabilir. Diagne gol şansı olan topcu

oyunu kendi 6paslarına çok güzel yıkıyorlar renktaş
Diagne muhtelemen santradan santraya dokunur topa

Levent Bey'in söyledikleri doğru ve İrfancan sözleşmesi bitene kadar takımda kalmayı göze alıyorsa bize gelmek için ve bunu Levent Bey kolaylıkla öğrenebiliyorsa, yönetim de hoca da biliyordur herhalde. O halde fiyatın 8-10 milyon eurolara da çıkmasına gerek yok. Riskse al bu riski bekle transfer döneminin bitimine kadar. Tabi İrfan'ın da ne kadar sözünün eri olduğu büyük önem teşkil ediyor şu noktada.

Levent Bey'in söyledikleri doğru ve İrfancan sözleşmesi bitene kadar takımda kalmayı göze alıyorsa bize gelmek için ve bunu Levent Bey kolaylıkla öğrenebiliyorsa, yönetim de hoca da biliyordur herhalde. O halde fiyatın 8-10 milyon eurolara da çıkmasına gerek yok. Riskse al bu riski bekle transfer döneminin bitimine kadar. Tabi İrfan'ın da ne kadar sözünün eri olduğu büyük önem teşkil ediyor şu noktada.

Hocanın bu kadar rahat konuşmasının sebebi o zaten. Oyuncudan emin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt