Tunahan Kula
Parçalı Üye
- 17 Ocak 2021
- 2.550
- 2.575
- 563
ALLAHIMMM haydi olsun lütfen.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Takipteyiz.
Oynayamiyor iste bize gustavo souza ayarinda 6 numara lazim. Habire pozisyon veriyoruz, bjk in kalesine bir kez gidebiliyon ya da gidemiyonTaylan nasıl oynayamıyor ? Adam takımın resmen belkemiği
Bana da öyle geliyor,geçenlerde akşam 17:00'a kadar çalıştığını söyledi. Florya'da çalışma saatleri bence yok.
İrfanın alternatifi yoksa hiç oyuncu almayalim zaten ayrıca ligi bilen oyuncu klişesine hiç katılmıyorum düşüncene saygı duyarak tabi,mesela gedson gelse irfandan çok daha faydali olacağını düşünüyorum..Değil tabi ki de mesajda da belirttiğim gibi bu zamana kadar alternatifi bulunup alınsaydı ama şimdi geldiğimiz noktada ya İrfan ya hiç! Ayrıca bu gün ki maçta Onyekuru örneğinde görüldüğü gibi(benzer eleştirel ona da yapılıyordu) lig devam ederken ligi bilen,uyum sorunu olmayacak oyuncular tercih edilmesi daha işlevsel oluyor.
WBA nın oyun sistemi nasıl. Hiç izlemedim. İyi asistçi adamları varsa , oyunu rakip alana yıkıyorsa goller atabilir. Diagne gol şansı olan topcu
Yaman kim ?Galasevgisi hocanın damadı mı acaba ya
Kim Allah aşkına bu adam..
Fulya teyze de olabilir.
Ya da Yaman.. Yaman olabilir vallah ha şaşırmam o sıpa az uyanık değildir.
manu ve ertan dan 1dk sonra tweet atınca sildim benBana da öyle geliyor,geçenlerde akşam 17:00'a kadar çalıştığını söyledi. Florya'da çalışma saatleri bence yok.
WBA nın oyun sistemi nasıl. Hiç izlemedim. İyi asistçi adamları varsa , oyunu rakip alana yıkıyorsa goller atabilir. Diagne gol şansı olan topcu
Maçı hallederiz aga. Beni izlemeye devam edin.
Torunu Yaman Terim reis.Yaman kim ?
başarılar aslanım.TakipteyizMaçı hallederiz aga. Beni izlemeye devam edin.
Ersine bu kadar top gelmiyor cunku 2 tane 6 ile oynuyorlar bizde 1 tane yok
Levent Bey'in söyledikleri doğru ve İrfancan sözleşmesi bitene kadar takımda kalmayı göze alıyorsa bize gelmek için ve bunu Levent Bey kolaylıkla öğrenebiliyorsa, yönetim de hoca da biliyordur herhalde. O halde fiyatın 8-10 milyon eurolara da çıkmasına gerek yok. Riskse al bu riski bekle transfer döneminin bitimine kadar. Tabi İrfan'ın da ne kadar sözünün eri olduğu büyük önem teşkil ediyor şu noktada.
Ferro ve yusuf ilaç olacakMusleranin iyi gozukmesi bizim icin cok kotu