Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
umarim bunan sonra alt liglerden daha cok transfer yapariz

bi suru yetenekli topcu dolasiyor

en kotu ihtimalde oyuncuyu alip direk super lig takimina kiralarsin gelissin diye

Bazi seyleri para ile satin alamazsin vasat ali bunu cok iyi anliyicak bu transfer doneminde

Ben ihtimal vermiyorum bsehirde kalir veya sartlarimiz uyarsa bize gelir baska ihtimal yok

Adjustments.webp
Adjustments.webp
Adjustments.webp

Bu arada son 2 maçımızı kazanmamız çok çok güzel oldu 2 tane zorlu anadolu deplasmanlarını hem de transferler gelmeden geride bıraktık 2. yarı Fener, Alanya ve Hatay maçları hariç üst seviye zorlukta deplasman yok Kayseri, Denizli, Ankaragücü, Göztepe, Antalyaspor, Gençlerbirliği deplasmanları var aslında güzel bir fikstüre de sahibiz zorlu maçlar içeride kolay maçlar dışarıda olacak derbileri hep içeride oynayacağız şu 2 maçı almamızla tam şampiyonluk fikstürüne dönüştü.

WBA nın oyun sistemi nasıl. Hiç izlemedim. İyi asistçi adamları varsa , oyunu rakip alana yıkıyorsa goller atabilir. Diagne gol şansı olan topcu
Pek bir şey oynayamıyorlardı benim izlediğim maçlarda. Ciddi bir üretkenlik sorunu var. Diagne nasıl gol atacak hiçbir fikrim yok. Benim gördüğüm ve istatistiklerin söylediği sorun sadece forvetleri değil. Bilic zaten sorunlu bir takım bırakmıştı ortada, işleri çok zor.

Hemen hemen tüm istatistiklerde ligin dibindeler.

irfanın sözleşmesinin bitmesine ne kadar zaman varda sözleşmesinin bitmesini göze alıyormuş bekliyormuş bize gelmek için

ben futbol için o riske gireceğini düşünmüyorum
Konunun sadece futbolla sinirli oldugunu dusunmuyorum. Ali cok sik ankaraya gitti bu ara. Bu sene aampiyon olamaz ise, tarihin en kotu baskanlarindan olacak. Son sansi. Bunun karsiliginda masaya cok sey koymus olabilir. Kaldi ki fener seyircisi, rte ye en uzak duran seyircilerden. 6 senedir de kupalari yok. Dengelemek icin de devreye girdiler yoksa biz kopuyoruz bumlardan acik ara. Su ana kadar mesut icin cumhur sozcusunden, rte den, nihata hepsi destek mesaji atti. Olacak sey degil. Kisaca ciddi ciddi karisiyor siyaset.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt