Serkan Gündüz
10 Numara!
- 25 Haziran 2019
- 17.776
- 11.680
- 1.473
Aşağılık kompleksi = Fenerbahçe
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Penaltı da olmaz diyosunoyunu kendi 6paslarına çok güzel yıkıyorlar renktaş
Diagne muhtelemen santradan santraya dokunur topa
ne oldu@Umut YILDIRIMOĞLU Bugün şov yaptın...
atlamışım onu o olabilirPenaltı da olmaz diyosun![]()
Pek bir şey oynayamıyorlardı benim izlediğim maçlarda. Ciddi bir üretkenlik sorunu var. Diagne nasıl gol atacak hiçbir fikrim yok. Benim gördüğüm ve istatistiklerin söylediği sorun sadece forvetleri değil. Bilic zaten sorunlu bir takım bırakmıştı ortada, işleri çok zor.WBA nın oyun sistemi nasıl. Hiç izlemedim. İyi asistçi adamları varsa , oyunu rakip alana yıkıyorsa goller atabilir. Diagne gol şansı olan topcu
Gedson torinoyu reddetmis o da gelirse falcaonun lisansi iptal edilmeliFerro ve yusuf ilaç olacak
Matheus Pereira yeni trezegesi olacak kralınWBA nın oyun sistemi nasıl. Hiç izlemedim. İyi asistçi adamları varsa , oyunu rakip alana yıkıyorsa goller atabilir. Diagne gol şansı olan topcu
Onyekuru umut şov yaptı yane oldu

Konunun sadece futbolla sinirli oldugunu dusunmuyorum. Ali cok sik ankaraya gitti bu ara. Bu sene aampiyon olamaz ise, tarihin en kotu baskanlarindan olacak. Son sansi. Bunun karsiliginda masaya cok sey koymus olabilir. Kaldi ki fener seyircisi, rte ye en uzak duran seyircilerden. 6 senedir de kupalari yok. Dengelemek icin de devreye girdiler yoksa biz kopuyoruz bumlardan acik ara. Su ana kadar mesut icin cumhur sozcusunden, rte den, nihata hepsi destek mesaji atti. Olacak sey degil. Kisaca ciddi ciddi karisiyor siyaset.ben futbol için o riske gireceğini düşünmüyorum
Taylani sil irfan yazMuslera
Yedlin-Ferro-Marcao-Sarra
Yusuf
Kerem-Feghouli-Taylan-Kuru
Mohamed
2024irfanın sözleşmesinin bitmesine ne kadar zaman varda sözleşmesinin bitmesini göze alıyormuş bekliyormuş bize gelmek için
Köyünden isteyen var falcaoyu ama tabiki gitmez. Memleket hasreti falan tutsa keşke şu adamıGedson torinoyu reddetmis o da gelirse falcaonun lisansi iptal edilmeli