Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu İrfanın Galatasaraylı olduğu kesin mi? Yanlış hatırlamıyorsam idol olarak alex filan diyordu
Serdar Azize de öyle diyorduk :)

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk
Beindeki quiz programına baktım

idolü: ronaldinho
En etkilendiği stat: TT arena
En iyi kaleci:muslera

irfan 10 milyona fenere gitsin biz de gedsonu 1.5 yıl kiralayalım
Kiralık oyuncu yanlış Fatih hoca üstüne basa basa vurguladı adamların aidiyet duygusu olmuyor Onyekuru gibi biri her zaman denk gelmez olması gereken bonservisle alıp oynatmak sonra kiralık adam gidince o eksikliği kapatamıyoruz.

Kaldı ki Taylan ve Oğulcan gibi 2 tane temiz çocuk var bunlara yakın arkadaşlarından birini daha getirsek takım içi ortam çok daha güçlenir mutlu bir ortam olur performanslar daha da yükselir.

ALLAHIMMM haydi olsun lütfen.

-----------------Muslera----------------
Yedlin--Luyindama--Marcao--Saracchi
-----------------Taylan------------------
-----------Gedson----İrfan--------------
Feghouli------Mohamed-----Onyekuru

Muazzam bir kadro ve bu takımın karşısında kimse duramaz. Kadro derinliği de muazzam olacak.

Babası hariç Herkes fenerli diyor irfan için bilemiyorum

Babası renk körü olabilir :).

IMG_0937.webp

IMG_0940.webp

IMG_0939.webp

IMG_0938.webp

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Kiralık oyuncu yanlış Fatih hoca üstüne basa basa vurguladı adamların aidiyet duygusu olmuyor Onyekuru gibi biri her zaman denk gelmez olması gereken bonservisle alıp oynatmak sonra kiralık adam gidince o eksikliği kapatamıyoruz.

Kaldı ki Taylan ve Oğulcan gibi 2 tane temiz çocuk var bunlara yakın arkadaşlarından birini daha getirsek takım içi ortam çok daha güçlenir mutlu bir ortam olur performanslar daha da yükselir.
Arkadaşlık güzel de en büyük çekincem bunun gruplaşmaya yol açma ihtimali. Ayrıca takımda tek kiralık gedson olmaz gelmesi durumunda. O konuda sıkıntı yaşanacağını sanmıyorum

Yanlis foruma yaziyorsun Stefan
Hayir, 30 senedir koyu Galatasaray'liyim. Ozhan Canaydin, Adnan Polat, Dursun falanda çok kotuydu ama bu yönetim kadar is bilmez ve yaptigi hatalardan hiç ders cikarmayip sürekli tekrarlayan bir yönetim hatırlamıyorum. O kadar kotulerki kendi hocalarının sürekli kendilerini eleştirmesine ses cikaramiyorlar.

Arkadaşlık güzel de en büyük çekincem bunun gruplaşmaya yol açma ihtimali. Ayrıca takımda tek kiralık gedson olmaz gelmesi durumunda. O konuda sıkıntı yaşanacağını sanmıyorum
Fatih hoca varken gruplaşma olmaz tam tersi o arkadaş ortamı takıma enerji ve kuvvet verir sorumluluktan kaçmazlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt