Ali Gece
Büyük Kaptan
- 29 Mayıs 2015
- 26.648
- 13.852
- 1.998
32 olmusPapy Djilobodji - Oyuncu profili 20/21
Donk yerine alınabilir aslında cüzi bir ücret ödemek şartıyla, adam iyi baya, hava toplarında da etkili
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
32 olmusPapy Djilobodji - Oyuncu profili 20/21
Donk yerine alınabilir aslında cüzi bir ücret ödemek şartıyla, adam iyi baya, hava toplarında da etkili
Donk'ta 34 yaşında, stoper oynayacak sonuçta o kadar da önemli değil yaşı32 olmus
irfanın babası irfan küçükken fenerbahçeliydi sonra dayıları galatasaraylı yaptı dedi.
bu açıklama feneri davet eden bir açıklamaydı.
ılgazın anlattığı mohammed ile sinan yılmazın anlattığı mohammed arasında dağlar kadar fark var
ikisi başka oyuncu izlemiş gibi
bence bu daha kötü.
Bu pozisyonda çıldırdım zaten. Önü bomboş rahatsız eden hiç kimse yok. Babel koşuyu yapıyor, yavaşlıyor, geri dönmeye başlıyor pası ondan sonra atıyor paşamız. Attığı pasta kaleciye...
6 attik 4u ofsayt idi, 3 babel 1 kerem. Ligin evde yenilmeyen tek takimina karsi daha ne bekliyorlardi acaba? Yavsak medyaArkadaslar dun medyada herkes Galatasaray fazla pozisyona girmedi Antep daha cok pozisyon yakaladi felan filan diyorlar ama sunu bilmeliler ki dun biz 5 gol attik 3u ofsayttan, futbolcularimiz az dikkatli olsaydi mac 1-5 bitmisti.
Baban bayağı modern bir insanmış. Sevgiler saygılar. Ben oğluma veya kızıma kesin Galatasaray forması alırdım. Sana bırakması ve senin doğru renkleri seçmen iyi hikaye.![]()
Ertuğrul baya baya kötü stoper Ozornwafor'u bile tercih ederim açıkçası.
@AliNaciKucukHata yapıyor diyen çıkar kesin ama bizdeki kim hata yapmıyor ki iş görür bencePapy Djilobodji - Oyuncu profili 20/21