Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
irfanın babası irfan küçükken fenerbahçeliydi sonra dayıları galatasaraylı yaptı dedi.

bu açıklama feneri davet eden bir açıklamaydı.

ılgazın anlattığı mohammed ile sinan yılmazın anlattığı mohammed arasında dağlar kadar fark var

ikisi başka oyuncu izlemiş gibi

Mısırlı muhabirler ve şu konuda paylaştığım videoda görünen ile Sinan Yılmaz'ın anlattıkları tam örtüşmüyor zaten. Uzun ve yeterli bir şekilde izleyip analiz ettiğini sanmıyorum çünkü doğru düzgün maç kaydı yok, o analiz biraz yanıltıcı ve eksik olmuş bence. Dün de TRT Spor'da Mısırlı bir muhabirin sözlerini paylaştılar çok farklı şeyler söyledi. Pres yapmıyor dedi ama adam videoda kaç farklı pozisyonda orta sahada adam kovalayıp top kapıyor, rakibi rahatsız ediyor. Top sürüşleri zayıf diyor ama adamın bilekleri yumuşak ve top sürerek adam geçebildiği görünüyor defalarca. Bazen orta sahaya kadar gelip topu alıp kanatlara attığı güzel paslarla takımını hücuma çıkartmış. Çok hareketli görünüyor.

Cok sessiz....

Iki gün kaldi burda, şu an ana baba günü olması lazımdı.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Yada haberler su sekilde olur:

Galatasaray son teklifini yaptigi İrfan icin beklemeye gecti. Top artik İrfanda. Galatasaray teklifini birdaha arttirmayacagini belirtti

Biz: Diren ve efsane ol İrfan. Basaksehirde Aslan var.

Pazar sabahi araya birileri girer. Pazartesi Ali Koc, İrkci Emre, İrfan transfer tanitiminda yanyana gelirler.

Bu pozisyonda çıldırdım zaten. Önü bomboş rahatsız eden hiç kimse yok. Babel koşuyu yapıyor, yavaşlıyor, geri dönmeye başlıyor pası ondan sonra atıyor paşamız. Attığı pasta kaleciye...

Bunla oynayan oyuncular da kötü etkileniyordur. Baksanıza her iki pastada koşanlar hayata küsüyor. Üçüncüsünde de koşu göstermezler zaten bu atamaz diye. Arda geçen videoda dövünmüş yine mesela

Arkadaslar dun medyada herkes Galatasaray fazla pozisyona girmedi Antep daha cok pozisyon yakaladi felan filan diyorlar ama sunu bilmeliler ki dun biz 5 gol attik 3u ofsayttan, futbolcularimiz az dikkatli olsaydi mac 1-5 bitmisti.
6 attik 4u ofsayt idi, 3 babel 1 kerem. Ligin evde yenilmeyen tek takimina karsi daha ne bekliyorlardi acaba? Yavsak medya

Baban bayağı modern bir insanmış. Sevgiler saygılar. Ben oğluma veya kızıma kesin Galatasaray forması alırdım. Sana bırakması ve senin doğru renkleri seçmen iyi hikaye. 😇

Dedem ve babam ile dukkandaydik. Sari kirmiziyi secince ikisindeki sevinci gormen lazimdi :D Guzel bir anıydı ya, cok net hatirliyorum :)

Bizim yönetimin transfer taktiğini düşününce gedson olayı büyük ihtimal yem aynı takımdan başka birini istiyor olma ihtimalimiz yüksek

Galatasaray'ın 3.5 yıllık anlaşmaya vardığı DeAndre Yedlin, bugün İstanbul'a gelerek sarı kırmızılı takıma katılacak. Galatasaray, bu transfer için Newcastle United’a herhangi bir ücret ödemeyecek.

hurriyet.com.tr/sporarena/gala…

@AliNaciKucuk

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Hocanin firat transferi dedigi kisi Yedlin sanirim , baska biri olaydi kokusu cikardi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt