- 1 Ağustos 2014
- 63.861
- 75.069
- 4.338
Güzel olurduTeixeiraaaaaaaaaa
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Güzel olurduTeixeiraaaaaaaaaa
Yapar gibi.
En azından o yönde geliştirir kendisini.
Ben daha bir prime Selçuk İnan tarzı bir adam istiyorum ya da Denis Suarez gibi birisi de olur.
Teknik özelliklerini düşük tutmuşlar da bence burdakinden daha iyidir gibi
Göksel Gümüşdağ: "Fenerbahçe veya Galatasaray transfere daha yakın diyemem. İki taraf da İrfan'ı çok istiyor. Görüşmelerimiz sürüyor. En kısa zamanda çözülür."
(Serhan Türk / A Spor)
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Teixeiraaaaaaaaaa
Saracchi ilk geldiğinde çok iyi yapıyodu dediğin gibi ama niyeyse bu aralar fazla yapamıyor belki önünde oynayan topçulardandır bilemiyorum.Havadan orta diye bir kavram yok Avrupa'da.
Pas var.
Robertson güncel olarak en iyi beklerden ama sürekli pas atar.
Gelişine orta açma kavramı günden güne yok oluyor.
Havadan orta 90 larda kaldı kankayedlin havadan orta açan bir bek değil daha çok yerden kesiyor gördüğüm kadarıyla
Gedson profil olarak ve ihtiyaçlarımız için daha uygun.Gedson mu teixeira mı?
Hocanın dediği fırsat transferi ferrodur. Luyiyi satıp ferroyu almayı düşünüyor bence
Yapar gibi.
En azından o yönde geliştirir kendisini.
Ben daha bir prime Selçuk İnan tarzı bir adam istiyorum ya da Denis Suarez gibi birisi de olur.
Onu isterdim ama o daha çok holding orta saha.Berat Özdemir...
Oğulcanla Adem'in eksiklerni geliştirdi bayağı. İrfan gibi gelişime açık oyuncu da gelişir kanısındayım.Hic o tarz bi os un adi bizle gecmedi bu sezon. Banega savanierden beri de gecmiyor
Irfana topsuz oyunu ogretebilecek mi ft cok merak ediyorum. Basakta ne avci ne okan o yonde gelistireemdi cocugu
Falcao ile Akbaba o dönem iyi değerlendiriyordu ve pas oyununu daha iyi oynuyordul o dönem, bir de Almanya idmanıyla gelmişti malum.Saracchi ilk geldiğinde çok iyi yapıyodu dediğin gibi ama niyeyse bu aralar fazla yapamıyor belki önünde oynayan topçulardandır bilemiyorum.
Fırsattan kasıt maliyet anlamındadırOlabilir ama şöyle de bişey var luyi satıldıktan sonra ferro fırsat değil zorunluluk oluyor. Ya da ben gedsonu çok istediğim için ona yoruyorum her şeyi :/
Bize karsi izlemistirBir kere izlediyse ne olayim