Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yapar gibi.

En azından o yönde geliştirir kendisini.

Ben daha bir prime Selçuk İnan tarzı bir adam istiyorum ya da Denis Suarez gibi birisi de olur.

Hic o tarz bi os un adi bizle gecmedi bu sezon. Banega savanierden beri de gecmiyor

Irfana topsuz oyunu ogretebilecek mi ft cok merak ediyorum. Basakta ne avci ne okan o yonde gelistireemdi cocugu

fatih hocamın bahsettiği fırsat transferi gedson inş olur

Havadan orta diye bir kavram yok Avrupa'da.

Pas var.

Robertson güncel olarak en iyi beklerden ama sürekli pas atar.

Gelişine orta açma kavramı günden güne yok oluyor.
Saracchi ilk geldiğinde çok iyi yapıyodu dediğin gibi ama niyeyse bu aralar fazla yapamıyor belki önünde oynayan topçulardandır bilemiyorum.

Screenshot_20210130-113502_Samsung%20Internet.webp

Screenshot_20210130-113609_Samsung%20Internet.webp

Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk

Yapar gibi.

En azından o yönde geliştirir kendisini.

Ben daha bir prime Selçuk İnan tarzı bir adam istiyorum ya da Denis Suarez gibi birisi de olur.

Ben de İrfan gelse dahi yazın 3. Orta saha olarak Prime Selçuk gibi tempoyu ayarlayan ama frikik olsun ceza sahasına sürpriz koşular ile skorda yapan birini istiyorum. Sergio Oliveira uzatmasaydı tam bizlik adamdı. Gerçi Hoca Mohammed Kudüs tarzı birini ister muhtemelen ona da hayır demem

Berat Özdemir...
Onu isterdim ama o daha çok holding orta saha.
Hic o tarz bi os un adi bizle gecmedi bu sezon. Banega savanierden beri de gecmiyor

Irfana topsuz oyunu ogretebilecek mi ft cok merak ediyorum. Basakta ne avci ne okan o yonde gelistireemdi cocugu
Oğulcanla Adem'in eksiklerni geliştirdi bayağı. İrfan gibi gelişime açık oyuncu da gelişir kanısındayım.
Saracchi ilk geldiğinde çok iyi yapıyodu dediğin gibi ama niyeyse bu aralar fazla yapamıyor belki önünde oynayan topçulardandır bilemiyorum.
Falcao ile Akbaba o dönem iyi değerlendiriyordu ve pas oyununu daha iyi oynuyordul o dönem, bir de Almanya idmanıyla gelmişti malum.

Ciddi şekilde Yeadlini yorumlayan twitçiler yok mu küçücük beyinleriyle.

Lan ligimizin temposuna bakın önce. 4 ay maça çıkmamış Onyekuru ilk 45 dakikasında 2 gol atıyor.

Teknik kapasitesi 0'ın altında olan N'Sakalla ilk 11 oynuyor Alanya'dan alınıp sırf hızlı ve güçlü diye. Yedlini tartışmak size mi kalmış! Teknik kapasitesi üst düzey oyuncu getirip sizin rezil sahalarınızda mı oynatalım?

Hadi lan oradan gidin iş bulun kendinize.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt