Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 94.003
- 73.550
- 5.188
Berat da aynı bu şekilde olduyine siyaset yine iğrençlik. trabzon ve fenerin bu kaçıncı transferi bu şekilde yapılan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Berat da aynı bu şekilde olduyine siyaset yine iğrençlik. trabzon ve fenerin bu kaçıncı transferi bu şekilde yapılan
Ogulcan ve Taylan İrfani halisahaya cagiriyor. Irfan maca gec kaliyor. Bizimkiler nerde kaldin falan diye sitem ediyorlar. Irfan kusura bakmayin diyip ustunu cikartiyor içine Parcali forma giymis. Sahaya cikiyor (gulusmeler)
Boyle bir reklam/tanitim temasi var aklimda
Geçen yıl 21 maç kaçırmışTemaslı oyun oynayan bir adam bence bir sorun yok
Akbaba'nın videoyu andırdı.Video spoilerini onceki sayfada verdim ustat
Orta kafa gol olayı artık 3. Dünya futbolunda kaldı. Şahsi kanaatim dan-dun orta yerine bilinçli paslar hatta kesmeler ile sonuca gitmek. Bu ligin en zayıf yönü Hızlı kanat, imkanı yok önlem alamıyorlar. Dün 7 ay top oynamayan adam sadece bir antrenman ile ligin iyi takımlarından birini paçavra etti.Havadan orta diye bir kavram yok Avrupa'da.
Pas var.
Robertson güncel olarak en iyi beklerden ama sürekli pas atar.
Gelişine orta açma kavramı günden güne yok oluyor.
Yani, yapmazlar herhalde.‘un amacı buydu işte. 6 ya bağlayacakken nerelere geldi. 7.5’a hayır derlerse teklif yapmamalıyız artık.
İrfan gelirse eğer yapılacak video ile , Fenerbahçeye güzel geçiririz.
Akbaba'nın videoyu andırdı.
Umarım kaderi benzemez.
Yalanlarını yiyeyim. 7 milyon Djaniniye verecekler Ahmet satmayacak, Uçağa kadar sırtında taşır.Djanini 7 milyon teklfini red mi etmisler , MUHAHAHAH