Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ogulcan ve Taylan İrfani halisahaya cagiriyor. Irfan maca gec kaliyor. Bizimkiler nerde kaldin falan diye sitem ediyorlar. Irfan kusura bakmayin diyip ustunu cikartiyor içine Parcali forma giymis. Sahaya cikiyor (gulusmeler)

Boyle bir reklam/tanitim temasi var aklimda

Tanıtım videosu o olabilir renktaş güzel olur kaptan sonra

Ama 1-2 saat öncesinden böyle yarı gizemli heyecan yaratıcı bir video güzel giderdi

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Temaslı oyun oynayan bir adam bence bir sorun yok
Geçen yıl 21 maç kaçırmış
Bu yıl henüz yarıdayız 11 maç kaçırmış
Çok devamlılığı olan bir adam değil
Kaldı ki oynadığı maçları baz alırsak sezonun geneline de damga vurabilen yani her maç aynı istikrarı gösteren birisi değil
He maç için alır bir topu dozer gibi geçer vurur atar ona lafım yok ama 2 maç yapıp bir maç araziyse bi anlamı yok

Havadan orta diye bir kavram yok Avrupa'da.

Pas var.

Robertson güncel olarak en iyi beklerden ama sürekli pas atar.

Gelişine orta açma kavramı günden güne yok oluyor.
Orta kafa gol olayı artık 3. Dünya futbolunda kaldı. Şahsi kanaatim dan-dun orta yerine bilinçli paslar hatta kesmeler ile sonuca gitmek. Bu ligin en zayıf yönü Hızlı kanat, imkanı yok önlem alamıyorlar. Dün 7 ay top oynamayan adam sadece bir antrenman ile ligin iyi takımlarından birini paçavra etti.

Formda ve sağlam bir FEG olsa çok sorunumuzu çözer ah ulan.
Kronik sakat falcao da 3-4 hafta sonra bir maç oynar sezonu kapar. Fazlalıkları atmak lazım.

İrfan Can'ı istemiyorum şahsen. İş artık bir oyuncu transferinden çok prestij meselesine döndü. 7,5 Milyon Euro'lar konuşuluyor. Bu paraya Kuzeyden, Belçikadan, Hollandanın kalbürüstü takımları hariç takımlarından ne cevherler alınır. Ne yapmış bu İrfan Can? Alanya'da bunun yaptığının kralını yapan, 15 gol 10 asist yapan adamı 4 milyona aldık şimdi istenmeyen adam. Hiç bir yönetici de akıl edemiyor mu biz bu parayı kime veriyoruz diye. Yazık, çok yazık. Bir de Euro 2020'den sonra satarız diyenler var. Uluslar ligi karşılaşmalarına bakmalarını önereceğim. Hangi karşılaşmada fark yaratmışta, turnuvada İtalya, Galler ve İsviçre karşısında fark yaratacak. Eğer söylenen paralara alırsak yağlı bir kazığa daha hoşgeldin diyelim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt