Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İrfana o kadar para vereceksek ne yapıp edip şampiyon olmalıyız. O zaman kimsenin aklına bile gelmez o para. Fatih hoca ölümüne asılmalı lige.

Fener de oynamak istemiyor belli ki ama sonucta transfer döneminin son gunleri oldugu icin Bana göre son güne kadar bizi bekler,olmazsa fenere hayir demez cunku basak ta kalmak istemez

tapatalk_1598932022194.webp

SM-J730F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

İrfan ile Murig olayı farkı oranın başkanı Fenerli idi şimdi durum değişik olay sadece İrfan'da bitiyor o yüzden sanki olup beklemek lazım

Bence Irfanin Fb de kesin oynamak istemedigi haberler yalan
Siz baskan olsaniz ve bir oyuncu size net dese kusura bakmayin gönlüm diger takimdan yani 2 3 kere görüsmek icin ayagina gidermisiniz?
Bu isler paraya bakar güzel bir maas teklifi sunsunlar öyle koyu fbli olurki mert hakan muriq yaninda viz kalir
2 taraflada görüsüyordur net

SM-G975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Arkadaşlar kafayı mı yedik anlamadım

İrfan için 7,5 €’lar falan konuşuluyor
Yanında da bir dolu oyuncu verecekmişiz
Yetmezmiş satışın da yarısını verecekmişiz

Avrupada bile bu paralar yok artık pandemiden dolayı

2 bilemedin 3 milyona irfandan çok daha iyileri alınır

Adam basın ve sosyal medya yoluyla sanki her maçı tek başına çevirecek star algısı oluştrudular

Göksel iyi kumpas kurmuş, 2-3 milyon anca edecek adam için milleti ayağına çağırıyor

Yok marsilya istedi, ehe ühe şakaydı o fener istiyor

İrfan 3 milyon, yerli oyuncu abi 4 verilir, ooo hoca istiyor 5, bu saatten sonra 6 verip almak lazım, vay fener 7 vermiş 7,5 olsun

Bu ne abi

irfan konusunda fb'nin niyeti oyuncu almak değildi zaten. klübümüzü birkaç milyon fazla zarara uğratmaktı. göksel'in mevlüt transferinde yaptığını biliyoruz. artık sağlık olsun demekten başka çare yok. bu kansızlıkları yanına kalmayacak ama. yaptıkları şerefsizlikler yüzünden kaç kere kahroldular son 10 yılda yine sonları aynı olacak.

fb bi şekilde ikna eder bu ali koç azizden de beter , aponun acilen toplantıyı sabote etmesi lazım.Yoksa bu karaktersiz fener adamları sorguya alır gibi '' gelmiyorum kardeşim , istemiyorum'' desende 5-6 saat salmıyorlar.Gerçek hayatta millet sorguda uzun süreden sonra daraldığı için yalan itiraf bile veriyolar.Bunlar böyle adamı 4-5 saat hapserderse adam da tamam der bence

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt