Burak Akçeşme
Kırmızı Üye
- 16 Temmuz 2018
- 1.136
- 834
- 658
İrfana o kadar para vereceksek ne yapıp edip şampiyon olmalıyız. O zaman kimsenin aklına bile gelmez o para. Fatih hoca ölümüne asılmalı lige.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Irfana olan nefretin beni üzüyor
ne oldu yine
3-4 gol atarsa bu takımda bunu yapan bende baya iş yapar diye alabilir yeni çıkan bir takım.Uzayda yok zaten öyle bi ihtimal ben sadece hayal ediyorum
Onyekuru mohammed kerem bunları yer.
Karakter olarak Metin Oktayın tırnağı olamayacak adamlar için böyle saçma şeyler yazmayınYounes Belhanda: "Fenerbahçe bana 20 bin teklif ettiğinde ben Galatasaray ile 8 bin liraya anlaştığım için çok mutluydum"
İş yavaş yavaş herkes ister fb alır tweetli transfer açıklmasına doğru gidiyorSavaş Çorlu: "Fenerbahçe, İrfan Can'ı ikna edemedi. Oyuncu, Galatasaray'a gitmek istediğini başkan Gümüşdağ'a bizzat iletti."
Fazla ciddiye alıyorsunKarakter olarak Metin Oktayın tırnağı olamayacak adamlar için böyle saçma şeyler yazmayın
Bilic nasıl takım kurmuşsa bizim ligte orta sıralars oynar3-4 gol atarsa bu takımda bunu yapan bende baya iş yapar diye alabilir yeni çıkan bir takım.
Hassasım biraz bu konulardaFazla ciddiye alıyorsun
3 Tv var Evde 3.de silersen saglam dayak yerimkanali sil gitsin baska bise seyretsinler