Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Es_D_A0XEAAFVJs

KING KONG

Bizde niye M.JR.Diagne yaziyordu 😂

Bak hala değişik değisik konuşuyorsun adam ol çocuk.Ziplatirlar seni ! Gelelim konuya ; Tek sen mı yazmışsın şemsiye bi bak bakalım yazanların isimlerine bile bakmadim kişiye özel bi durum değil benim ki tamamen genel konuşmadan bahsediyorum.

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Semsiye diyenlerden biriyim ve karsilik verdim. Burada kimse kimsenin dusuncesine karisamaz. Ben sana diyor muyum niye elestirmiyorsun diye ? Sen kadro muhendisligiyle ilgilen, birileri de fiyatla ilgilensin. Senin bakis açın bana batmaz. Benimki de sana batmamalı aslan parçası.

Terbiyeli ol.

sanayide ustadan fiyat alırken "bu beni ayakta zkecek hissediyorum" derken yaşadığımız duyguyu yaşamaktayım. göksel kazıklamak istiyor sanki bizi. marsilya yalanı ve mevlüt erdinç üçkağıdını unutmadık

AUKUT DEFANSIF ORTASAHALARI DOLDUR ABICIM SAL BAKIM IRFANİ HADI YAVRUM

Semsiye diyenlerden biriyim ve karsilik verdim. Burada kimse kimsenin dusuncesine karisamaz. Ben sana diyor muyum niye elestirmiyorsun diye ? Sen kadro muhendisligiyle ilgilen, birileri de fiyatla ilgilensin. Senin bakis açın bana batmaz. Benimki de sana batmamalı aslan parçası.

Terbiyeli ol.
Balotelli yazdırmadigina şükret kırık herif

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

İrfancan'ın Galatasaraya gidip gitmemesini Aykut kocaman'a sorarsan tabiki gitmesin der adam Fenerbahçe'li fenere verin der ama kafası Galatasaray'da olan oyuncudan verim alamazlar İrfancan direnecektir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt