Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 94.003
- 73.550
- 5.188
Aykut irfana karşılık ferdi deniz ister kafa kafaya takas ederler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bak hala değişik değisik konuşuyorsun adam ol çocuk.Ziplatirlar seni ! Gelelim konuya ; Tek sen mı yazmışsın şemsiye bi bak bakalım yazanların isimlerine bile bakmadim kişiye özel bi durum değil benim ki tamamen genel konuşmadan bahsediyorum.
SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Allah'tan geç geldi , şuan sözünü pek dinlemezler.Aykut irfana karşılık ferdi deniz ister kafa kafaya takas ederler
Diagne yedekse maçı canlı izlemeye gerek yok ya bu epl İngiltere ligini beinsports neden canlı yayınlamıyorYedeklerde Diagne.
Yayın hakları s sporttaDiagne yedekse maçı canlı izlemeye gerek yok ya bu epl İngiltere ligini beinsports neden canlı yayınlamıyor
Çok iyi beee. Yaşıyorlarsa uzun ömürler, rahmetli oldularsa huzur içinde yatsınlar hocam.Dedem ve babam ile dukkandaydik. Sari kirmiziyi secince ikisindeki sevinci gormen lazimdiGuzel bir anıydı ya, cok net hatirliyorum
![]()
Balotelli yazdırmadigina şükret kırık herifSemsiye diyenlerden biriyim ve karsilik verdim. Burada kimse kimsenin dusuncesine karisamaz. Ben sana diyor muyum niye elestirmiyorsun diye ? Sen kadro muhendisligiyle ilgilen, birileri de fiyatla ilgilensin. Senin bakis açın bana batmaz. Benimki de sana batmamalı aslan parçası.
Terbiyeli ol.

Ssport şifreli ya bir de ona mi para verecegiz scope'dan bakayım belki biri verir yayını canlıYayın hakları s sportta