Mehmet Ses
Aslan Üye
- 28 Ocak 2016
- 9.162
- 6.331
- 983
seten tekrar duyum vermeye baslamis
Taylan mi Sener mi yönetim uzun uzun düsünmüstür
Bu doğruysa düşünmeye gerek yok, ver şeneri gitsin.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
seten tekrar duyum vermeye baslamis
Taylan mi Sener mi yönetim uzun uzun düsünmüstür
Seten: İRFAN CAN-1:
f.bahçe’nin teklifi net: 10+1 milyon €+deniz türüç..
g.saray biraz önce oyuncu olarak emre akbaba’yı önerdi; b.şehir “olmaz, biz taylan, emre, linnes, şener’den birini isteriz” dedi..
g.saray hangi oyuncu+kaç para önereceğine karar verecek..
+++
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
lan verin şeneri manyak mısınız eğer istiyolarsa.Seten: İRFAN CAN-1:
g.saray biraz önce oyuncu olarak emre akbaba’yı önerdi; b.şehir “olmaz, biz taylan, emre, linnes, şener’den birini isteriz” dedi..
+++
Niye bu salakları tartışıyoruz
Linnes verelim.Seten: İRFAN CAN-1:
+++
Boş gerçekten.Kendi forumlarinda bu kadar konusulmuyorjsjsj
Tazminat falan alamazlar onlar şampiyonluğa göre dağıtılan primin peşindeBu sikeciler batiyor tffden tazminat pesinde.. neymis iki takimi yenince sampiyon sayilmidlarda ordan tazminat alacaklarmis puhahahaja anca türkiyede olur bu olay.böyle birseyi kabul ettirmeye götleri yemez
acilen psikolojik destek almanı öneriyorum rengimAllah canımı alsın beni bilen bilir. Bunları var ya Amsterdam'da tesadüfen bir yerde göreyim, saldırıp tekme tokat geçirmezsem en adi şerefsizim.
Orada olmaz, güvendikleri yer Istanbul. Çakallarını arayıp tehdit ederler, ki daha önce bunu yaşadım. Şikecilerin eski yöneticisini aradım Whatsapp'tan küfürleştik.
Şerefsiz anında numaramı köpeklerinden birine verip beni arattırdı.
Ama bunları 1'e 1 göreyim buralarda, abi yemin ederim bir kafa atarım gerekirse kendim de dayak yerim ama Allah ne verdiyse girişirim.
Boy 1.80, 15 yıllık futbol hayatım dışında dövüş sporu da yapmadım ama gözüm kap karadır deliye dönerim. Evde sağlam duvar kalmadı Galatasaray maçlarından dolayı. Baba zaten sinir hastası sağ olsun oğluna geçirmiş.
Nefret ediyorum bunlardan nefret. İnşallah bir gün şu öfkemi boşaltabilirim de birinin kafasına geçirebilirim.