Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seten: İRFAN CAN-1:
f.bahçe’nin teklifi net: 10+1 milyon €+deniz türüç..
g.saray biraz önce oyuncu olarak emre akbaba’yı önerdi; b.şehir “olmaz, biz taylan, emre, linnes, şener’den birini isteriz” dedi..
g.saray hangi oyuncu+kaç para önereceğine karar verecek..
+++

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Harbiden sağ bek yok bunlarda. Bugün Ömer Ali oynuyordu

Seten: İRFAN CAN-1:
f.bahçe’nin teklifi net: 10+1 milyon €+deniz türüç..
g.saray biraz önce oyuncu olarak emre akbaba’yı önerdi; b.şehir “olmaz, biz taylan, emre, linnes, şener’den birini isteriz” dedi..
g.saray hangi oyuncu+kaç para önereceğine karar verecek..
+++

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
lan verin şeneri manyak mısınız eğer istiyolarsa. :D seten yanlıs yazmıs herhalde. emre - linnes şener taylan hepsini isteriz olabilir o istek.

6 milyondan bir milim çıkmayalım yeter artık

Eğer derbi olmasa anana bacına sövmüştüm alpercim

Şener'i, Linnes'i kimi istiyorlarsa versinler, Akbaba'yı yanında hediye olarak versinler.

Bu sikeciler batiyor tffden tazminat pesinde.. neymis iki takimi yenince sampiyon sayilmidlarda ordan tazminat alacaklarmis puhahahaja anca türkiyede olur bu olay.böyle birseyi kabul ettirmeye götleri yemez
Tazminat falan alamazlar onlar şampiyonluğa göre dağıtılan primin peşinde

Allah canımı alsın beni bilen bilir. Bunları var ya Amsterdam'da tesadüfen bir yerde göreyim, saldırıp tekme tokat geçirmezsem en adi şerefsizim.

Orada olmaz, güvendikleri yer Istanbul. Çakallarını arayıp tehdit ederler, ki daha önce bunu yaşadım. Şikecilerin eski yöneticisini aradım Whatsapp'tan küfürleştik.

Şerefsiz anında numaramı köpeklerinden birine verip beni arattırdı.

Ama bunları 1'e 1 göreyim buralarda, abi yemin ederim bir kafa atarım gerekirse kendim de dayak yerim ama Allah ne verdiyse girişirim.

Boy 1.80, 15 yıllık futbol hayatım dışında dövüş sporu da yapmadım ama gözüm kap karadır deliye dönerim. Evde sağlam duvar kalmadı Galatasaray maçlarından dolayı. Baba zaten sinir hastası sağ olsun oğluna geçirmiş.

Nefret ediyorum bunlardan nefret. İnşallah bir gün şu öfkemi boşaltabilirim de birinin kafasına geçirebilirim.
acilen psikolojik destek almanı öneriyorum rengim

Linnes'i verelim sağ bekte artık ben oynarım.

Arkadaşlık instagramda kalbine etiketlemek ile olmuyor gerçekten bu kadar yakınlar ise fb ye gitmez şu laflardan sonra zaten reddilmiş gibide konuştu gibi geliyor bana bakalım.

Bu yalı çocuklarının 10 m verecek bütçesi nasıl olabiliyor? Bu ülkede bunu dile getirebilecek bir tane delikanlı gazeteci yok mu?

Bu transfer gurur meselesine dondu. Irfani almak olmazsa olmaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt