Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Oyuna Gelmeyelim Ondan Sonra Emre Akbaba v2. olurBu transfer gurur meselesine dondu. Irfani almak olmazsa olmaz.
irfan ın isteği önemli o işler öyle olmuyor.Adamlar 10m verdiyse irfana fenere gider
Ftw takma adlı bir hesaba inanmak da ne bileyim
RMX2170 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Rize’nin fıstık gibi golünü vermediler sumudica atanamayan Fatih terim bu osayi maksimum gary rodrigez olur Onyekuru çok çok daha kaliteli bundan öve öve bitiremedikşeri fenev buysa 6 şubatta paramparça ederiz diye düşünüyorum ayrıca Mesut bunlara zerre katkı veremez bitik leş top oynuyorlar
Allah canımı alsın beni bilen bilir. Bunları var ya Amsterdam'da tesadüfen bir yerde göreyim, saldırıp tekme tokat geçirmezsem en adi şerefsizim.
Orada olmaz, güvendikleri yer Istanbul. Çakallarını arayıp tehdit ederler, ki daha önce bunu yaşadım. Şikecilerin eski yöneticisini aradım Whatsapp'tan küfürleştik.
Şerefsiz anında numaramı köpeklerinden birine verip beni arattırdı.
Ama bunları 1'e 1 göreyim buralarda, abi yemin ederim bir kafa atarım gerekirse kendim de dayak yerim ama Allah ne verdiyse girişirim.
Boy 1.80, 15 yıllık futbol hayatım dışında dövüş sporu da yapmadım ama gözüm kap karadır deliye dönerim. Evde sağlam duvar kalmadı Galatasaray maçlarından dolayı. Baba zaten sinir hastası sağ olsun oğluna geçirmiş.
Nefret ediyorum bunlardan nefret. İnşallah bir gün şu öfkemi boşaltabilirim de birinin kafasına geçirebilirim.
Üçünü paket yapsak?bide şu ndiyaşeme'yi alın artık
yanında acquah ya da tetteh'de olur hadi
seten tekrar duyum vermeye baslamis
Taylan mi Sener mi yönetim uzun uzun düsünmüstür