Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şener Linnes EmreA Ömer Belhanda 5€ verelim aradan çöpleri de çıkarmış oluruz.

gs'ye zarar verecek tek kuruş harcanmamalıdır

Yaw ezik bize pas attı işte gelişine vurup golü atsana resmi site yönetim.. lafı 3 temmuza kesin getirin ama aslında 18 şampiyonlukları olduğunu öğretin...

Rize’nin fıstık gibi golünü vermediler sumudica atanamayan Fatih terim bu osayi maksimum gary rodrigez olur Onyekuru çok çok daha kaliteli bundan öve öve bitiremedikşeri fenev buysa 6 şubatta paramparça ederiz diye düşünüyorum ayrıca Mesut bunlara zerre katkı veremez bitik leş top oynuyorlar

o olmaz. nihat izin vermiyor. yoksa bugün de fb berabere kalmıştı, çok net.

geçen sene ibb şampiyon yapıldı.

bu sene belli ki fb-bjk arasında geçirecekler. Bein de en çok abone GS lı. Ciro düşmesin diye tam doğramıyorlar henüz.

Ama orada bile fbliler fazla gibi algı yaratıyor şerefsizler.

Bizi doğrarlar yine biraz yaklaşsak.

lider olduk hemen doğrandık.

geçen sene liderdik, pandemi arası + keltoşun hakemleri bitirdi bizi.

Allah canımı alsın beni bilen bilir. Bunları var ya Amsterdam'da tesadüfen bir yerde göreyim, saldırıp tekme tokat geçirmezsem en adi şerefsizim.

Orada olmaz, güvendikleri yer Istanbul. Çakallarını arayıp tehdit ederler, ki daha önce bunu yaşadım. Şikecilerin eski yöneticisini aradım Whatsapp'tan küfürleştik.

Şerefsiz anında numaramı köpeklerinden birine verip beni arattırdı.

Ama bunları 1'e 1 göreyim buralarda, abi yemin ederim bir kafa atarım gerekirse kendim de dayak yerim ama Allah ne verdiyse girişirim.

Boy 1.80, 15 yıllık futbol hayatım dışında dövüş sporu da yapmadım ama gözüm kap karadır deliye dönerim. Evde sağlam duvar kalmadı Galatasaray maçlarından dolayı. Baba zaten sinir hastası sağ olsun oğluna geçirmiş.

Nefret ediyorum bunlardan nefret. İnşallah bir gün şu öfkemi boşaltabilirim de birinin kafasına geçirebilirim.

Muhsin sakin ol rengim. hollanda ztn karışık, bir de seni kaybetmeyelim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt