Tarık Arslan
10 Numara!
- 22 Kasım 2008
- 11.274
- 9.698
- 2.568
İrfan olmazsa bir alternatifleri vardır umarım. Bu orta saha ile ligi bitiremeyiz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İbrahim Seten Sallamaz.Yalan inanmayın yalan. 11 milyon euro teklife İrfan'ı mı ikna edemicekler yok öyle bir şey. Biz maks 6 vermişsek adamlar bizden 4-5 fazla vermiş oluyorlar üstelik verilen oyuncuda daha nitelikli (Deniz Türüç)
reyz gözlerine yazık yaw. okudun mu gerçektenAlper pisiren bey oyle aciklamalar yapmiski aslolan fb dir diye bitirmesini bekledim metnini okurken.
Arkadaş dinlemiyorsunuz diyorum dün Irfanla konuştum. Adam gitmek istemiyorum dedi. Bir kez daha Şaban abiye buradan selamlar. Sabah kolpa diyenleri de esefle kınıyorum. Bizde yalan hilaf olmaz.
Ya ne kadar boş işlerle uğraşıyorlar senden bahsetmiyorum eziklerden
İrfan onları sektirmiş etmiş suyun üstündeBu ne salak açıklama yaBir oyuncu samsunsporu istiyorsa da aynısı geçerli ne yapalım şimdi. Ülkede beynini kullananlar göç ediyor bunun gibiler de konuştukça konuşuyor.
Son dakka haberleri de kesildi sanirim baska drasfer olmiycak ;(
Dusunsenize Emre Akbaba + Omer Bayram + 5 Milyon = Irfan Can Kahveci olursa varya 1 hafta profilimi Mustafa Cengiz yaparim
iki sagbek veremeyiz zaten , Joe daltonun gidip linnesin kalması mantıklı, yanında akbaba veya Ömer verilse 2 çöpten kurtulmuş ta oluruzŞener verilebilir , yedlin ve linnes idare eder orayı.
Linnesi de verelim
Rakamda ne kadar avantaj sağlayacaklarına bağlı biraz da.iki sagbek veremeyiz zaten , Joe daltonun gidip linnesin kalması mantıklı, yanında akbaba veya Ömer verilse 2 çöpten kurtulmuş ta oluruz
CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
İrfan kapıyı göstermiş gibi
Doğru.Bunların limiti 12 gözüküyor transfermarkta ama Samatta’da zorunlu satın alma var 6,5. 5,5 falan olması gerekiyor sanki limitleri. Nasıl 11 teklif etmişler anlamadım