Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu sene öyle bir sene ki top tüfek ne varsa saldırıyorlar olası bir şampiyon olduğumuzda ligi iptal etmek için bile sezon sonu çalışma yapabilirler adamlardaki eziklik Bu sene öyle bir sene ki top tüfek ne varsa saldırıyorlar olası bir şampiyon olduğumuzda ligi iptal etmek için bile sezon sonu çalışma yapabilirler adamlardaki eziklik her geçen gün daha çok ortaya çıkıyor

bizim ne kadar harcama limitimiz kaldı bilen var mı

bizim taraftara şaşırıyorum 6-8 milyon üstüne futbolcu onun üstüne %30-40 pay veriyor,herkesin tepki gösterip bu paralar verilmemesi gerek demesini beklerken çoğunluk bu paraları gözden çıkarmış sanki ciklet parası..
Oyuncuyu satamayız o nedenle pay önemsiz. Göndereceğimiz oyuncu çöp olacagindan maaşından kurtuluruz. Kalan 6-8 m euro da irfan icin değer.

EtAN5R8XIAAOz_g
Ne tarihi varmış bu mallarin acaba

Yusuf u bende bizim maçlarda beğenmedim bize Melo Fernando gibi bir oyuncu lazım hem sert hem teknik .İrfan da tam 10 numara oyuncusu da değil gol atmıyor bize golcü bir on numara lazım Sasa İliç hagi Alex gibi irfanda da soru işaretleri var

Antep macinda ortasaha düştüğü zaman yusuf lazim iste. Ayrica taylanin bence topsuz oyunu çok kötü. Yusuf taylani keserse sasirmam

bu yusuf iyi mi beyler ya

fener maçında izledim sadece iyiydi ama sonra burda baya sövdüler

Ertan Süzgün: ÖZEL -

Başakşehir, Yeni Malatyaspor’dan Youssouf Ndayishimiye transferi için Adil Gevrek’le masaya oturdu!

Başakşehir, Malatyaspor’a para + Azubuike’yi önerdi.

İki takım arasında görüşmeler olumlu yönde ilerliyor!

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Taylan olmayinca yerine donk yada coptebo oynayınca keşke Yusuf gelseydi dersiniz

bizim taraftara şaşırıyorum 6-8 milyon,üstüne futbolcu,onun üstüne %30-40 pay veriyor,herkesin tepki gösterip bu paraların verilmemesi gerek demesini beklerken çoğunluk bu paraları gözden çıkarmış sanki ciklet parası..
o değil başakla,şikeciler bir olmuş bizi oyalıyorlar şuan alternatifinin açıklanması lazımdı,hoca sonra sezon içinde yine söylenecek ama kendisinde de suç var..

BELHANDA

20/21 8 GOL 2 ASİST
19/20 7 GOL 3 ASİST
18/19 4 GOL 10 ASİST
17/18 3 gol 10 ASİST

TOPLAM: 22 GOL 25 ASİST GALATASARAY PERFORMANSI

İRFANCAN

20/21 6 GOL 3 ASİST
19/20 6 GOL 5 ASİST
18/19 4 GOL 5 ASİST
17/18 2 GOL 3 ASİST

TOPLAM: 18 GOL 16 ASİST BAŞAKŞEHİR PERFORMANSI

Biz bu irfan'a gidip şimdi en az 8 milyon euro vereceğiz takasta vereceğimiz futbolcular ve ekstra primler hariç.Hazır elimizde daha iyisi var?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt