Umut Şimşek
Büyük Kaptan
- 21 Haziran 2012
- 25.366
- 21.341
- 2.238
Ne tür bir twit ?Sabaha karşı bir twit gelebilir diyor bazı kuş kaynakları..
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne tür bir twit ?Sabaha karşı bir twit gelebilir diyor bazı kuş kaynakları..
İrfani vermiyorlarsa fiyati arttiralim anlasinlar dunya kac bucakmisBaşakşehir Youssoufu istiyormus
Hocam Ben Sade bir Taraftar Olarak Çok Fazla İzlemediğim İrfan İle Elimizde sürekli Oynayan Belhanda'nın İstatistiklerini Karşılaştırıyorum.İrfan'ın senede en fazla 4-5 maçını izlemişimdir.Bu yüzden mecburen istatistiklere bakmak zorundayım.İrfanla Belhanda'nın eşit sayıda oynadığı maçları izlesem net fikir sahibi olabilirim.Şu an istatistikten başka bir veri yok elimde.Bence irfan 8-10 milyon euro maliyetleri edecek oyuncu değil alırsak kesin zarar ederiz.Bu kafayla diagne varken falcao yu almamliydik muhammedide almamaliydik misir liginde diagnenin yarisi istatistigi yok istatistik mini etek gibidir......
Yok yau vasat adamın teki. Sırf sayısal anlamda orta sahaya +1 oyuncu olacak işte gelirse. Boşu boşuna 1, 1-5m EUR verecek gibiyiz. Bedava Ozornwafor'u kullanmak daha mantıklı bence.iyi mi bu adam yav kimse bir şey demiyor
🗣 Fenerbahçe Yöneticisi Alper Pirşen:
"Galatasaray istediğini yapsın, Fenerbahçe bir oyuncuyu gerçekten isterse alır."
kim?Sabaha karşı bir twit gelebilir diyor bazı kuş kaynakları..

Ekli dosyayı görüntüle 111490İrfanla belahnda karsilastiralamaz emin ol irfan 8 numara oynayan bir oyuncu topu alir kaptirmaz az pas hatasi ile oynar adam gecer top tasir ceza sahasi disindan da topa iyi vurur biri diagne ise biri elmander oyuna katkilari cok farkliHocam Ben Sade bir Taraftar Olarak Çok Fazla İzlemediğim İrfan İle Elimizde sürekli Oynayan Belhanda'nın İstatistiklerini Karşılaştırıyorum.İrfan'ın senede en fazla 4-5 maçını izlemişimdir.Bu yüzden mecburen istatistiklere bakmak zorundayım.İrfanla Belhanda'nın eşit sayıda oynadığı maçları izlesem net fikir sahibi olabilirim.Şu an istatistikten başka bir veri yok elimde.Bence irfan 8-10 milyon euro maliyetleri edecek oyuncu değil alırsak kesin zarar ederiz.
Ne tür bir twit ?
Yok yau vasat adamın teki. Sırf sayısal anlamda orta sahaya +1 oyuncu olacak işte gelirse. Boşu boşuna 1, 1-5m EUR verecek gibiyiz. Bedava Ozornwafor'u kullanmak daha mantıklı bence.
Onu unutmuşum doğru. Tabi ki duruşu takdire şayan ama kulübün menfaatleri doğrultusunda gitmesi gerekiyorsa da gitmeli üzgünüm.Dik duruşunu gördük. En fazla iyi bir yedek olabilir, doğru. Ama adamı yarım sezonda harcanılmaz. Sözde fanatik mert hakan yavşağı gibi tuttuğu takımı para için satmadı. En az sezon sonuna kadar kalmalı bence.