Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu kafayla diagne varken falcao yu almamliydik muhammedide almamaliydik misir liginde diagnenin yarisi istatistigi yok istatistik mini etek gibidir......
Hocam Ben Sade bir Taraftar Olarak Çok Fazla İzlemediğim İrfan İle Elimizde sürekli Oynayan Belhanda'nın İstatistiklerini Karşılaştırıyorum.İrfan'ın senede en fazla 4-5 maçını izlemişimdir.Bu yüzden mecburen istatistiklere bakmak zorundayım.İrfanla Belhanda'nın eşit sayıda oynadığı maçları izlesem net fikir sahibi olabilirim.Şu an istatistikten başka bir veri yok elimde.Bence irfan 8-10 milyon euro maliyetleri edecek oyuncu değil alırsak kesin zarar ederiz.

elli tane alternatiflerinin olduğu mevkiye, şu ekonomi de hemde 10m euro bedelle kendilerini istemeyen oyuncuyu almaya çalışmaları ne kadar kötü yönetildiklerini gösteriyor.

iyi mi bu adam yav kimse bir şey demiyor
Yok yau vasat adamın teki. Sırf sayısal anlamda orta sahaya +1 oyuncu olacak işte gelirse. Boşu boşuna 1, 1-5m EUR verecek gibiyiz. Bedava Ozornwafor'u kullanmak daha mantıklı bence.

Baskan ve Irfanin sadece basin toplantisinda kahveleri höpürterek icmelerine bile extra 1 milyon verilir :)

Yusuf'u bu kadar uzatirsan Başak girer tabi devreye.
Alternatifiniz yoktur muhtemelen o bölge icin

Ciddi ciddi bu transfer sampiyonu zihniyeti var hala ülkemizde maalesef. ama alin lannnn irfani alinnnnn nekadar tutarsa tutsun banane muasebecimiyim

tosun paşa yolda
indir%20(4).webp

CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Hocam Ben Sade bir Taraftar Olarak Çok Fazla İzlemediğim İrfan İle Elimizde sürekli Oynayan Belhanda'nın İstatistiklerini Karşılaştırıyorum.İrfan'ın senede en fazla 4-5 maçını izlemişimdir.Bu yüzden mecburen istatistiklere bakmak zorundayım.İrfanla Belhanda'nın eşit sayıda oynadığı maçları izlesem net fikir sahibi olabilirim.Şu an istatistikten başka bir veri yok elimde.Bence irfan 8-10 milyon euro maliyetleri edecek oyuncu değil alırsak kesin zarar ederiz.
İrfanla belahnda karsilastiralamaz emin ol irfan 8 numara oynayan bir oyuncu topu alir kaptirmaz az pas hatasi ile oynar adam gecer top tasir ceza sahasi disindan da topa iyi vurur biri diagne ise biri elmander oyuna katkilari cok farkli

Dik duruşunu gördük. En fazla iyi bir yedek olabilir, doğru. Ama adamı yarım sezonda harcanılmaz. Sözde fanatik mert hakan yavşağı gibi tuttuğu takımı para için satmadı. En az sezon sonuna kadar kalmalı bence.
Onu unutmuşum doğru. Tabi ki duruşu takdire şayan ama kulübün menfaatleri doğrultusunda gitmesi gerekiyorsa da gitmeli üzgünüm.
Gönül isterki Ömer Bayram, Akbaba, Şener gibi çöpleri verelim Başak’a ama adamlarda keriz değil. Bedava kapının önüne koysan dönüp bakmazlar bunlara. Oynadıkları top ortada. Şu aşamada Kılınç bonservisi düşürmek için mantıklı bir teklif

Arkadaşlar şunu anlamanız lazım, İrfan fenere gitmeyi kabul etmediği sürece onlara satma durumları yok isterse 20 milyon versinler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt