- 13 Ekim 2014
- 108.810
- 58.473
- 4.708
gerizekali ondan + erman daİrfan nereye imza atarsa atsın Levent Tüzemen niye çıkıp ''İrfan Galatasaray'a İmza atmış.'' diye kesin beyanat veriyor?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
gerizekali ondan + erman daİrfan nereye imza atarsa atsın Levent Tüzemen niye çıkıp ''İrfan Galatasaray'a İmza atmış.'' diye kesin beyanat veriyor?
kolpa oğlu kolpa10 milyon laflarına hala inanmıyorum
Ertan yalan yazmiyor geneldeBu teklif kesinlikle yalan. Fiyat artırma çabaları.
SM-A115F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Irfandan teyit almadan anlasma falan olmaz. Neyse onlara da girmis oldu boyle bizim sampiyonluk yarinlara kaldi tabi
Guzel kardesim demekki demiyor mhy dedi.mi vedat dedi miirfan dese ki gitmiyorum kim satabilir ama taylanla oğulcanın aklına girmesi lazım ki giriyorlardır da
Yaw niye oldu? Fenere 11 milyona irfan ı çaktı diye mi?Geçmiş olsun önümüzdeki rezil olmalara bakalım. Hoca da büyük alay konusu oldu böylelikle
Ali koç para yollarsa herkes yazar. Adam galatasaray kompleksi ile ölecek. O yazdırır gücü ve parası var Maalesef.Ertan yalan yazmiyor genelde
İyice felaket teorileri üretir oldu bu Forum adam gece geliyor sabah kontrolden geçer imzayı orda attı zatenYatacak bu transfer görün bakın son güne iş bırakılırmı ya
F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
bu kelin akşam ne yediğinden haberi yoktur abi geç kolpaSinan Engin: "Başakşehir'de bir kanarya yatıyor..." (Beyaz TV)
Geçmiş olsun önümüzdeki rezil olmalara bakalım. Hoca da büyük alay konusu oldu böylelikle
Ins bjk olur diyorum bu saatten sonra biz olamayiz gibiIrfan kime giderse şampiyon yapar diyosun..
Hoca neden istiyorsa ondan istiyoruz. Coulibaly'i kaptırdığımız gibi kaptırmak istemiyoruz.ndiyaşmiye isteyenler hangi özelliğinden dolayı istiyorlar? ne yapmış adam? biri çıksın şu özellikleri ile bizim takımda oynar desin. fiziği güçlü gibi saçma bir yaklaşım olamaz. fizikse ozorn oynasın ne alakası var.