Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hoca bahsettimi basın toplantısında ndisimiyeden? öncelik dedi mi bu adam için. olursa olur olmazsa olmaz. herkesi alacak para mı var? önceliğini alırsın. varsa bütçen öbürkünü de alırsın.

Bu Sinan oğlu Acunun kölesi diye, eski karısı kölesi diye, çıkarı ne gerektiriyorsa Acun ne emrediyorsa onu pompalıyor.

irfan hocayla bir şekilde iletişime geçip(taylan,arda,oğulcan aracılığıyla) bizde oynamak istediğini belirtti.
Hoca yönetimden İrfan transferini istedi. Yönetim maliyeti bahane edererek harekete geçmedi geçse bile ağır davrandı.
Daha sonra Terim yönetim işi ciddiye alsın zorlasın diye İrfanı istediğini basın toplantısında söyledi.

Hoca irfandan emin olmasa bu kadar sorumsuzca bir davranış yapıp bizi ortaya atar mı? İrfan Fenere gitse rezil oluruz şu yaşananlardan sonra.
Hoca irfandan emin olduğu için bu kadar dillendirdi olayı. O yüzden rahatim. İrfan ya başakta kalır ya da bize gelir.

BENCE

Transfer nobeti mi Fenerin Avukati olan adami iceri attirma nobeti mi anlamadim yeter paylasip durmayan su Sakirin yazdiklarini ya gereken yerlere etiketleyin olsun bitsin

İrfan'ı Fatih hoca istiyo diye istiyodum.O bonservisleri veremeyiz.Scout ekibimiz Moder'i bulduysa ona benzer birini daha uyguna bulur.Scout ekibimize güveniyorum..

Hocanin kim.olursa olsun ne olursa olsun hicbir futbolcunun adini anmamasi gerekiyor alamayinca rezil oluyor.
Ayrica takimda hala 1 tane bile dmc yok bu nasil is anlamadim.

Yahu yeter baydı irfan cidden kadromuz çok kötü değil
Mesut onlarda irfanıda alsınlar pelkaslarıda oldun vs
Bir Fatih Terim yok fenerde onlarda farkında her türlü iddialıyız. Keşke ama keşke irfana bu kadar takılmasaydık açılsaydık başka oyunculara ondada hocanın canı sağ olsun artık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt