- 20 Ağustos 2009
- 18.436
- 24.332
- 2.973
Falcao goygoyunu bırakıp şu 6 numarayı halledelim önce.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ortada sevinilecek bir futbol yok hoca ne güzel özetlemiş duruşuyla bile.Neyse polyannacılığa devam
beceriksizler ordusu her transfer dönemi böyleKalır, satar, hiç önemi yok.
Ama ne Mitro ne Diagne den faydalanabildin mı ilk resmi maçında, hemde kupa finalinde.
Rezalet bir yönetim becerisi.
Ona da inşallah derOrada biri çıkıp inşallah ile maşallah ile bu işler olmuyor takımın acilen orta sahaya ihtiyacı var dese ne güzel olur.
Ortalıkta kafası kesik tavuk gibi koşuşunu çok özleyeceğim.Ndiayeyi kimse begenmiyo ama ndiayenin enerjisini cok arariz
Fizik olarak hazır değil gibi gözüktü bana. Mücadele edemiyorSeri bi tane top kazanamadi, tamam kendi mevkisinde oynamadı belki ama enerjisi de yoktu mücadele yoktu. Bakayoko gelirse iyi olur
——————————————————
Yasama, Yürütme, BELHANDA!
Belhandanin yerine mi?çok acil takıma seviye atlatacak 1 dos. 1 forvet lazım. bunlar çok acil olanlar. acil olanlarsa sağ ve sol beklerin değişmesi ve belhandanın yerine adam. sağlam bir 8
İkisinin bize maliyeti 6 aylık 16 milyon euro.Ve 6 ay sonra babel forvet oynadıKalır, satar, hiç önemi yok.
Ama ne Mitro ne Diagne den faydalanabildin mı ilk resmi maçında, hemde kupa finalinde.
Rezalet bir yönetim becerisi.