Cengiz Güneş
Ulubatlı Souness
- 10 Temmuz 2011
- 30.152
- 25.489
- 3.183
Ne gol atmış Kolarov
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hatasız stoper daha ben görmedim. Ama 1 maçta en iyi olmaya aday 2 oyuncusunu gömebilen taraftar da görmedim.Dogru soyluyorum acaba ne zaman hata yapacaklar diye korkarak izliyorum renkdaş
Geçen yıl koca sezon 4 asist yapmış Onyekuru mu bu asisti yapıyor kaplanaOnyekuru olsaydı soldan yardırıp 1-2 adamı geçip falcao forvette beklerken pası atınca hop kaplan bitirirdi amaaaaaa yok işte.
Boş yapıp kafa ütüleme uzaPecete getirin arkadasa 90 dakika agladi mac bitti hala ağlıyor bu adam seni tuttugun takim icin çabalıyor bunu unutma leohanda
——————————————————
Yasama, Yürütme, BELHANDA!
Dikkat ettiysen bu mac icin soylemedigimi yukarda soyledim. Gecen seneden beri surekli hata yaptiklarini serseri mayin olduklarini soyledim.Hatasız stoper daha ben görmedim. Ama 1 maçta en iyi olmaya aday 2 oyuncusunu gömebilen taraftar da görmedim.
En son bırakın falcaoyu almaya gidiyim demiştiAbdürrahim başkan nerede
MaçtaydıAbdürrahim Albayrak maçta yoktu.
AglaahahaBoş yapıp kafa ütüleme uza
Envoyé de mon Huawei P30 en utilisant Tapatalk
Çünkü geçen sezon forvet yoktu adam akıllı kendisi attı golleri oynekuruyu pasör yaparsan attırır.Geçen yıl koca sezon 4 asist yapmış Onyekuru mu bu asisti yapıyor kaplana![]()