Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Siz iyimisiniz a.albayrak ruhumu kaçtı içinize.

Falcao değil sorun, Monaco.

Hep aynı haberleri veriyorlar.

Abdur bir kaç oyuncu satacağız diyor. Diagne, Yunus ve Mariano dışında satılacak futbolcumuz var mı ki?

EBZT1jNU4AAFCcE

@Hayri Cund kadro nasil sence m8, superb 1 kadro diyebilir miyiz​

super
5. olursunuz

Emre moru alamaz diyen net aptaldır.Kovulan adamı almakla övünmek acizlik.Seri için çok teşekkürler büyük başarı ama pireyi deve yapmaya gerek yok
Bırak boşver bu gazla apo messiyi gider alır. Hiç olumsuz yazma bugünlerde :D Gitsin işimizi halletsin sonra yaparız eleştrisini Seni çok iyi anlıyorum ve hak veriyorum yanlış anlama

insanda biraz utanma olur.

Sen cikip 2 forvet alicaz diyip alamiyan adamsin, neyin artistligini yapiyorsun?
Sonra Diagne denilen mala 10 mil veren herifsin.
Kızdığımız dönemlerde var o konu cok ayrı da Diagne konusunda dogru yaptılar o dönem diagne almasak 13 m euro kar etmiş olsak da o parayı şu an kullanamayacaktık aslında kötünün iyisi bir durum oldu en azından Diagne'yi 10'a bile satsan devre arasındaki parayı kullanmış kadar oluruz.

2 forvet konusunda geçen sene burada demediğimizi bırakmadık ki şampiyonluk gidebilirdi hatta CL gruplarından rahat çıkacakken çıkamadık ama hatalardan ders aldılar ki bu transfer dönemini baya üst seviyede götürüyorlar şimdiye kadar o kadar oyuncu aldık fakat FFP de eksi olarak çok kötü degiliz birini satıp rahat kapatırız.

Böyle devam ederler umarım doğru işlere devam etsinler bizde tebrik etmeye devam edelim yanlış işlerde zaten gömüyoruz :D

Falcao bitmese bunu demezler o oyle olmasa boyle demezler derler arkadasim bunlar hem beceriksiz hemde yuzlerinde utanma duygusu yok

Abdurrahim benmi dedim sana 13 milyon euroyu diagneye gom diye 5 milyon etmeyen adama 13 u taraftarmi dedi

Madem daha hic gelisme yok ne gerek var sen yusuf gunay cocuk oyuncagi gibi like lar gevsek gevsek laflar

Cikip aslan gibi aciklamani yapsaydin bak ben senin yerinde olsam 20 gun once aspora falçao diye baglanacagina

Falcao genis listemizdeki oyunculardan sadece biri cok zor bir transfer sartlar uyusursa tabiki dusunuruz ama taraftarimiz sunu iyi bilsin boyle bir oyuncuyu getirmek sadece bize bagli degil o yuzden fazla falcaoya takilmadan biz calismalarimizi yurutuyoruz diger secenekler icin tam gaz calisiyoruz olmazsa en az falcao kadar kaliteli bir oyuncu alacagiz

Su aciklama yapilsa kim kizar yonetime is bilmezsiniz siz aymazsiniz ve sunlari soyleyip milletin umutlariyla oynayip sonra pismis kelle gibi siritarak insallah hayirlisiyla olur diyorsunuz boyle devam edin sizin icinde hayirlisi neyse o olacak supheniz olmasin nokta.

Bizim futbolcular fazla laubalilesmis haci röportajdaki hareketlere bak hocanin yerine konusan adam var arkadaki oyuncularin hal ve hareketlere allah askina.

Levent hocanın basın toplantısını bastılar bizimkiler, keyifli bir basın toplantısı oluyor :love:

Ben stoperlere özellikle de Marcao'ya bu kadar yüklenilmesini anlamıyorum. Tamam iyi değildi de adamların önünde defansif orta saha yok, dünyanın hiçbir yerinde Belhanda-Selçuk-Seri gibi bir orta saha üçlüsü kabul görmez kesinlikle oraya bir transfer lazım ki Seri'yi orada çürütmeyelim ayrıca stoperlere bu kadar yük bindirmeyelim

Yük bindiği yoktu ki. Toplasan birkaç kez geldi Akhisar onda da gole neden olabilecek 2 net hata yaptı. Muhteşem bir orta saha olsa yine bu kadar pozisyon verilir

Forvet transferi yapacaklarını ifade eden Albayrak, "Forvet alacağız. Belki de 2 forvet alacağız. Transfer bitmedi. Fatih Terim hocamızın sürprizleri bitmez. Ne zaman ne olacağı da belli olmaz. Biraz daha sabırlı olun" değerlendirmesini yaptı. Albayrak, "Forvetlerden biri yerli mi olacak?" şeklindeki soru üzerine, hayır yanıtını verdi.

28.08.2018

Abdurrahim Albayrak: Birkaç futbolcu alacağız, birkaç futbolcu satacağız... Galatasaray'da alışlar da bitmez, satışlar da bitmez. Seri'yi alamazlar dendi; aldık, Emre Mor'u alamazlar dendi; aldık.

08.08.2019

Senaryolar, kişiler ve mağdurlar hep aynı ya da benzer

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt