Halil Vurucu
Berlin Panteri
- 25 Ağustos 2018
- 46.766
- 20.944
- 2.233
Yahu keske su Bakayoko ismi hic gecmeseydi. Simdi kim gelse begenmeyecegim 
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ben sasa iliçi belhandaya tercih ederim
+Sıcak para ne zaman elimize geçer ?Falcao eğer monaconun forvet almasına kaldı ise gelir ama monaco ne zaman forvet alır ?
Beinsportsdaki aciklamayi izledinmi?
Beinsportsdaki aciklamayi izledinmi?
Beinsport dediğin açıklama maçtan öncesindeki ise maçtan sonra çok daha olumlu bir konuşma yaptı daha 1 saat olmadı..
Bekler yetersizbaşka bir tartışma konusu açalım
mariano feg ve naga babel kanatları için ne düşünüyorsunuz
doğru planlama mı
Futbolcular hata yapabilir elimizdeki futbolculara destek cikalim demesi beni cok korkuttu madem diagne bikac güne gidecek ise bu saatden sonra niye destek cikalimBein Sports'taki açıklamada olumlu ya da olumsuz bir şey yok. Zor bir transfer olduğunu ve ellerinden geleni yaptıklarını söyledi.
Videosu da mevcut:
"Falcao'nun gelmesi için elimizden geleni yapıyoruz" - tr.beinsports.com
Bunu izledim.
Ya hep aynı tongaya düşüyoruz geçen sene aynısını yaşadık herkes sırıtıyordu 2 forcet geliyordu 4-5 oyuncu alıyorduk falan sonra bir baktık umulmadık bariyerler diye bir yazı. Bir tek bize çıkıyor bariyerler zaten.Valla bende genel de senin gibi düşünürüm ama sırıtarak kapı takip edin olacak olacak diyen taraftara ınsallah diyip ağzıni kulaklarına vardirirsan herkes aynı şeyi düşünür burada da taraftarı suçlu çıkarmayın yahu..
Futbolcular hata yapabilir elimizdeki futbolculara destek cikalim demesi beni cok korkuttu madem diagne bikac güne gidecek ise bu saatden sonra niye destek cikalim
Kibire bak
Bu futbolla nah koyarsin affedersin