- 21 Haziran 2011
- 27.347
- 7.388
- 2.238
Higuain zu Monaco?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu ipnenin bizim forumda hesabı var antuda onu ima ediyordu geçen
66YozgatFB - 08.08.2019 01:54
![]()
5‚5 + bonuslar alacakmis![]()
En önemli silahlarini kaybettiler ama kimse farkinda degil galiba. Bunlar 3 yildir Bruma‚Garry ve Onyekuru ile oynadilar kanatta. Ne olursa olsun bu elemanlarin 3ü de hizli ve dikine oynuyorlar. Bu sene baya hiz kaybettiler kanatlarda. Öyle Emre Mor´la olacak is degil o. Ayrica Seri falan Fernando´nun yerini dolduramaz hic bir sekilde.
bu herif agir gerizekali galiba.
halen seriyi fernando yedegi olarak aldi saniyor. Gerizekali 6 no da alacagiz merak etme
Higuain zu Monaco?

falcao boşa zaman kaybı hala falcao alıcaz diye ugraşıyorlar sonuç yine alamıyorlar beceriksizler ordusu

El mel değildi zaten. Benim bahsettiğim ikinci gol. O golde en büyük suçlu Marcao kusura bakmayacaksın.Elle oynama dendi ama omuzdu adam ta defanstan çok rahat uzun top oynuyor marcao pozisyon hatası yaptı fakat adam uzun top oynarken orta saha ve hücum hattı nerdeler rahat top attırırsan her şey olur
Evet almıslar baksanaMusta sen dün Apo’yu gömüyordun yüz ifadesinden anladım diyordun fikrin değişti mi
Nerde ?yarin kap diyorlar ?!
2 mio bonservis vs
66YozgatFB - 08.08.2019 01:54
![]()
5‚5 + bonuslar alacakmis![]()
En önemli silahlarini kaybettiler ama kimse farkinda degil galiba. Bunlar 3 yildir Bruma‚Garry ve Onyekuru ile oynadilar kanatta. Ne olursa olsun bu elemanlarin 3ü de hizli ve dikine oynuyorlar. Bu sene baya hiz kaybettiler kanatlarda. Öyle Emre Mor´la olacak is degil o. Ayrica Seri falan Fernando´nun yerini dolduramaz hic bir sekilde.
bu herif agir gerizekali galiba.
halen seriyi fernando yedegi olarak aldi saniyor. Gerizekali 6 no da alacagiz merak etme
Falcao 'Ben doğuştan Galatasaraylıyım' demiş.Noluyor lan nolur bişeyler söyleyin kızla konusuyordum
MI 6 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi