Ulaş Yiğit
Parçalı Üye
- 3 Ağustos 2019
- 3.542
- 3.618
- 648
mod block artık bunlar totem motem değil aminyumYatın uyuyun bu hikayenin sonun Falcao Monaco ile sözleşmesini uzattı olacak .
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
mod block artık bunlar totem motem değil aminyumYatın uyuyun bu hikayenin sonun Falcao Monaco ile sözleşmesini uzattı olacak .
bilemembu bakayoko niye gelmiyor adam müslüman türkiyede müslüman gelsin işte
müslüman ülke kozumuzu ciddi şekilde oynamalıyız
Musap kardes bak bunu dogru dedin yangin tayfanin basina benim adimi yazwelcome to yangin tayfa aka GSCNöbet. Özlersin bunu transfer dönemi biterse. Bir kac gün bosluk hisedeceksin![]()
Evet benim en yakin arkadasim fenerli her sene , bu sene cok farkli olcak diyor mayista meşaleyle fotografimi yolluyorumDünyada fb taraftarı kadar duygusal davranan taraftar çok azdır.Hepsi değil ama geneli böyle bence.10 sene üst üste şampiyon olsak ''rahat olun ezeriz cinconu'' diyecek bir sürü fbli görebiliriz.Adamlar mantıksal düşünmüyor pek fazla.
1 takima iki deli fazla demiş. Diagne yi gönderin yeni deliniz ben olayım demisbu bakayoko niye gelmiyor adam müslüman türkiyede müslüman gelsin işte
müslüman ülke kozumuzu ciddi şekilde oynamalıyız

Dünyada fb taraftarı kadar duygusal davranan taraftar çok azdır.Hepsi değil ama geneli böyle bence.10 sene üst üste şampiyon olsak ''rahat olun ezeriz cinconu'' diyecek bir sürü fbli görebiliriz.Adamlar mantıksal düşünmüyor pek fazla.

Abi yok mu uçak rezervasyon falan103 bini geçmiş.