- 15 Aralık 2011
- 18.638
- 7.348
- 1.513
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
120 bine dayanmış.![]()
Sabiha Gökçen de ancak fener transferini beklersin Anadolu yakasındaki havaalanında işin neAz evvel vardım mekana
Oha yani... Burda çadır kuran var.
Hepimizin psikolojisini bozdu el tigre
Film izleyecekti o bogazina mısır falan kaçmış olabilir eğer bu fotolari gördüyse. Biri çaldirsin yaşıyor mu öğrenelim bize daha lazim oBöyle bir gecede nasıl mışıl mışıl uyursun @Sergen Zeren
sergen seri öne çekilir birde bakayoko gelirse uyanır renktaşBöyle bir gecede nasıl mışıl mışıl uyursun @Sergen Zeren
Falcaonun telefon şuanda pavyon gibi bildirim veriyor
Efsane bir nöbet daha![]()
G*tlek bide bize fransız diyor sürünmeye mahkumsunuz bizde KUPA almaya.....Şerefli bir duruşla camianızda oluşan Ahlaksız konularda dik dursaydınız belki şu an çok farklı yerlerde olurdunuz.
Şike yapan yöneticilerinizi, bütün deliler ile açık açık ortadayken, savunarak uyduruk kumpas yalınına tunutup hak yediniz, haram yolunu seçtiniz.
Derbide ırkçılık yaptınız bunuda kılıf uydurmuş oldunuz.
Ve halen cirkefin, hile yolun peşindesiniz. Aynen devam vallahi. Bu yoldan devam ettikçe bir bok olmaz sizlerden.
ciddiden niye sürekli kahrolur durumundayız diye mi isyan ediyorsunuz bu gerçekler dururken?
Kuş beyinlisiniz anladık da bu gerçekleri ölmüş bir kuş bile anlamalı aslında ya neyse.
Ne mantıksız post demişsin yazdıklarım için sonra devam etmişsin, Diagneye bok atmayalım demişsin, devam etmişsin geçen sene 10 numara işler yaptığımızı söylemişsin, geçen sene transfer yapmadık ki bir Allah’ın kulu da geçen seneki transferleri beğensin, sonra demişsin Falcaoyu menajerler hakediyor yöneticiler de ortasahayı halletsin. Daha vs vs. Postu düzelteyim dedim post bağırdı nerem doğru ki düzeltesin. Neyse saygı duyuyorum.Nasıl alakasız ve mantiksiz bir post yahu.
Yanginci tayfa 1 senedir en dogrucu tayfa bos olan nere varsa bas bas bagiriyolar size kalsa gecen sene on numara isler yapiliyordu yetmedi ayni polyannaligi devre arasinda devam ettirdiniz finalde zaten bugun bok attiginiz diagne alındı. Daha iyisi icin asla para yok ama lig icinden vasat ustu olunca hep para var.
Ayrica diagneye bok atmayalim şu herif bir başka kulupte olsa ağzımız aka aka adam gol atiyor derdik.
Önce elimizdekini tutup götümüzün açık oldugu yerleri duzeltsinler sonra bakariz. Falcao icin kovalayan adamlar zaten menajerler, kulup calisanlari orta saha ve diger transferler icin ne yapiyor.
Ban + IP Ban + MYCHissiyat bilet falan yok. Koca Falcao tarifeli uçak ile gelmez.
Kesin değil sadece hissiyatım o yönde açıkçası bilmiyorum.
Biraz arastirdim ama en fazlasi nerdeyse 1milyonmus. Ama ondan sonra gelenler 150k/200k gibi.Acaba instagram yorum like rekoru kaçtır?