Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Taraftarın yorumunda sıkıntı olsa anlarım ama adam gayet güzel bir eleştiri yazmış verdiği cevaba bak.

Ulan Semih için neler neler yazmıştı bir salak taraftar, adam cevap olarak "eyvallah kardeşim" demişti o geldi aklıma.

Yanlış işler yapıyor Marcao. Yeteneğinden gram şüphem yok ama hazırlık maçları ve bu maçı baz alarak konuşuyorum şu an acayip formsuz.

Umarım kısa sürede toparlar. Stoper tandemi en çok güvendiğimiz yerlerden biri...

Taraftarın yorumunda sıkıntı olsa anlarım ama adam gayet güzel bir eleştiri yazmış verdiği cevaba bak.

Ulan Semih için neler neler yazmıştı bir salak taraftar, adam cevap olarak "eyvallah kardeşim" demişti o geldi aklıma.

Yanlış işler yapıyor Marcao. Yeteneğinden gram şüphem yok ama hazırlık maçları ve bu maçı baz alarak konuşuyorum şu an acayip formsuz.

Umarım kısa sürede toparlar. Stoper tandemi en çok güvendiğimiz yerlerden biri...

Ben hiç güvenmiyorum. Göreceksiniz yıl içinde çok canımızı yakacak Marcao ve Luyindama. Umarım haksız olurum. Ama buna rağmen ligdeki en iyi stoper tandemine sahibiz. Benim bahsettiğim Şampiyonlar Ligi ve gidersek Avrupa Ligi. Bu seviyelerde acayip patlayacaklar. Ama ligi her türlü götürürler.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bizim ulkeye gelen niye böyle oluyor ıbrahimovic bile boyle yorum yazmaz

taraftar yüzünden tabi ki. adamları orasını öyle bir kaldırıyoruz ki. herif giriyor sosyal medyada bakıyor nasılsa kimse laf etmiyor her istediğini söyleyeceğini zannediyor

Eyvallah senin düşüncen öyle olabilir ama ben yıllar sonra güzel bir ikili yakaladığımıza inanıyorum.

Bu inancımı da ligin devre arasında gelip takıma sağladıkları inanılmaz katkıya dayandırıyorum.

Onlar gelmeden önce takım 21 gol yemişti. Ligin 2.yarısında bu tandemi kurduktan sonra şampiyon olana kadar sadece 11 gol yedik.

Ciddi bir referans bence.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt