Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ALLAHHHHHHHHHHHHHHHHH

EBZsUZXWkAUSJZp
Kaldirmis

Fener zanka'yi almış

Izleyip takip eden var mı?

Boyu uzun stoper kesin bize gol atar.
Comolli eski fm serilerini oynayıp transfer etmiş olsa gerek. Aldığı hücum oyuncularına bakarsak bunlar açık oynayacak. Zanka ise tamamen kapanan savunmaların adamıdır. Hatta diyebilirim ki Zanka'yı en iyi 5li savunmada kullanabilirsin. Açık oynayan takımda Zanka'nın yeri yok

Günaydın renkdaşlar.
55 sayfa geriden okuyarak geldim, hiçbirşeyden haberim yoktu. Her sayfa geçişinde heyecanım arttı, sanki acayip bir aksiyon gerilim gizem filmi izler gibi :D
Hayırlı olsun diyebiliriz artık burdan dönüş olmaz bencede.
Hakikatten ayrıcalık bizim için GALATASARAY’lı olmak.övünmek için söylemiyorum derlerya; övünüyorum lan açıkcası :cigara:

Falcao mesajı bize değil monaco ya veriyor. Ahmet bulut ile mendes in akılları bunlar. Monaco taraftarı sinirlenip istediği yere gitsin bırakın diyecek.

Çalışan, emekçi ve esnaf arkadaşlara sorunsuz, bol müşterili, mutlu bir gün, işsiz arkadaşlarımıza en kısa zamanda iş diliyorum. Öğrenci arkadaşlarımıza da "ulan en şanslı sizlersiniz" demek istiyorum ayrıca. :) Bayram öncesi kırgınlık yaratmamak adına da birbirimizi kırmadan, üzmeden keyifli bir gün geçirmemiz dileğiyle.

Tüm Galatasaray sevdalılarına günaydın! Kriptolar size de günaydın :ubulut:

Ha buarada bi kupa daha almışız :cigara:
Yav bu kadar kupanın sadakasını bari verelim şu eziklere yazıktır günahtır. Gün geçmiyorki yeni bi kupa daha almayalım :asd:

Falcaonun acelesi yok o transfer eninde sonunda bitecek gibi de acilen ortasahayı halledelim. Ligin ilk maçlarında puan kaybı yaşamadan tertemiz ilerlemek çok önemli. Zaten takım ritm ve tempo kazanınca bu ligde kolay kolay direnecek takım yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt