Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hacılar bu ne ya burası Galatasaray forumu değil mi ? Biraz dikkat edelim hoş olmamış GSC'da.
1565254075452.webp

823 okunmamış bildirim nedir Sertan? Hiç mi merak etmedin?

diagne'nin gitmesi zor. yabancı basında herhangi bir iddia çıksın örnek veriyorum
sky sports haber veriyor diagne-aston villa alakalı.
aston villa sayfalarına bizim taraftar gidip lütfen alın bilmemne falan yazıyor. bu tip yorumları illaki o kulüplerin yönetimleri de görüyordur yani. oyuncuyu ayrı şekilde izliyorlardır ona göre teklif yapıyorlardır doğal olarak ama işin şu boyutunca malesef büyük bir kriz var. başkan cengiz'de dün dediği gibi, mevcut oyunculara sahip çıkın, nankör olmayalım falan demişti.
bu durum belli ki birkaç kere taş koydu transferin önüne diagne'de. kendisi zaten en büyük taş, bariyer.

Oh oh dagitin cöplere paralari :D

Bunlar Kolarov'u hayatta alamazlar.

Belki Kjaer gelir (düsük ihtimal) ya da Skrtel ile sözlesme yaparlar.

Skrtel'i geri almazlarsa cok pisman olacaklar :)

kjaer ya da skrtel olur dediğin gibi
falcao geldikten sonra medyayı sakin tutmak amaçlı kjaeri zorlarlar

Öncelikle dün için Falcao KAP gelir şeklimde bir duyum paylaşmıştım. Bana inanan bir kaç kişi varsa onlardan özür dilerim.

Bu transfer konusunda düşüncem ise Monaco'nun verdiği şartlı onay sonrası transfer bitti gibi bir ortam oluştu ama Monaco her zaman ibnelik yapabilecek bir kulüp. Yarın çıkıp futbolcu bulamadık kalsın diyebilir, Falcao ben gideceğim diyebilir ve süreci uzatabilir. Dolayısıyla temkinlik yaklaşmakta fayda var. Ama şu gerçekki Falcao gemileri yakmış bu transfer ama kolay ama zor bir şekilde tamamlanır.

onyekuru gibi bi oyuncu kiralarız gibi ingiltere'den. şükrü hanedar hala orada sanırsam. bakayoko piyasası ve yaşı gereği teklifimizi geri planda tutuyordur. kendisi de kulüp bulamazsa gelir ama bulamayacağını sanmıyorum. Fransa'ya falan gider herhalde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt