Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
wanyama sakat olsa da bize daha iyi bir seçenek gibi görünüyor .

sert müdahaleli darbeli oynayan bir dmc lazım bize.

Rakip oyuncusu diye gömmeyelim bence. Kruse faydalı oyuncu ama sistem oyuncusu.
Asla oyle birsey yapmam ama oyuncu ne kadar iyi olursa olsun agir oldumu sert maclarda kayboluyor ornek mi?

Lajic agir adam hic bir buyuk maca etki edemedi super hizli belki lajicin yarisi kadar yetenekli onyekuru ligin icinden gecti bu ligte hiz cok onemli

catne ile alakalı tek gelısme bıle mı yok yav

Arkadaşlar ben Diagne'nin satışında problem olduğunu düşünmüyorum. Monaco forvetini alamadan Falcao'yu bırakmazken biz niye forvet alamadan Diagne'yi gönderelim ki. Adam öyle yada böyle 30 gole ulaşmış geçtiğimz sezon. Yönetimin geçen sezon yaptığı forvet transferindeki büyük hatayı bu sene de yapabilecek kadar yürekli olduğunu zannetmiyorum. Umarım yanılmam.

renktas senin stoperinde jailson sadik oynasa kjaer sana da tas gibi gozukur garibine giden kisim ne kjaer bu takim icinde ramos gibi adam kalir

Onların takımda evet. Bizim takımda kjaer kadar oynayanlar 1 milyon kazanıyor, bunlar adama 4.250 gibi bi para veriyorlardı. Şimdi Gelirse yine 3 den aşağı almayacak. Garibime giden bu

Boxer dergisinden umudunu kesen Galatasaray taraftari Tanga dergisine yönelmeye basladi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt