Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.739
- 101.916
- 5.238
Falcao istanbul a doğru bir adım attı ve evet iki, üç, dört ..... Buna dönecek
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yine işimiz Monchi'ye mi kaldı![]()
Geldi totemci reis. Adam dünya kupasında oynamak istiyor Avrupa'dan ayrılmayacağını açıkladı yaMendes amerikaya goturecek diyorlar renkdas.
Falcao,Galatasaray taraftarı ve Galatasaray futbolcuları bu transfer için her şeyi yapıyor ama amatör beceriksiz iş bilmez iş bitiremez bakkal zihniyetliler 1 aydır bir işi sonuçlandıramıyor.1 ay önce yapılması gereken açıklamayı daha dün yapıyorlar.Galatasaray ı onu hakeden profesyoneller yönetsin artık.
Kısmet diagne ile devam ederiz.Mendes amerikaya goturecek diyorlar renkdas.

Özel hayatlarını bilmem karışmam beni ilgilendirmez benim tek kıstasım Galatasaray a zarar-fayda Galatasaray a zarar verenin her zaman karşısında olurum kim olursa olsun faydası olanı sonuna kadar desteklerim.Yönetimi betimlerken bir ara ana avrat söveceksin sandım![]()
![]()
morgan schneiderlin
- 114
mevkiileri farklı ama seri'den sadece 2 yaş büyüktür.
fernando'dan 3 yaş küçüktür ve onun 3 katı kadar premier ligde maça (185) çıkmıştır.
20 yaşından beri premier ligde oynamaktadır.
kendisinden daha ağır olan fernando bile burda fark yaratmışken, olmayacağını söylemek ezbere konuşmaktır.
ayrıca son 5 sezonda sadece 76 günü sakat geçirmiştir.
bu 5 sezonda sakatlık yüzünden sadece 16 maç kaçırmıştır.
(bkz: 2019-2020 sezonu yaz transfer dönemi)
8 Ağustos 2019 16:29 · gurrpegi
Spartak Moskova kurmayları Galatasaray forması giyen Mbaye Diagne menajeri ile görüşme gerçekleştirdi. Mbaye Diagne'nin menajeri oyuncusunun yıllık 3 milyon Euro istideğini iletti. Spartak Moskova bonservis ve maaşta indirim olması halinde somut adım atacak.
https://twitter.com/SerkanAskin/status/1159448016958439424/photo/1
Bu adamı southampton hücuma dönük oynatmıştı. Fatih hocam önde kullanacaktır.morgan schneiderlin
- 114
fernando'dan 3 yaş küçüktür ve onun 3 katı kadar premier ligde maça (185) çıkmıştır.
kendisinden daha ağır olan fernando bile burda fark yaratmışken, olmayacağını söylemek ezbere konuşmaktır.

Zaten ya Morgan ya da Bakayoko gelecek bencemorgan schneiderlin
- 114