- 24 Mayıs 2009
- 17.304
- 20.279
- 2.643
CezalıFalcao yarinki macta kadroda olurmu dersiniz?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
CezalıFalcao yarinki macta kadroda olurmu dersiniz?
forma iyi renk kötü. sarı forma kırmızı şortla güzel olurduforma aşırı kötü yalnız.
Aynı mantık, "biz rahatız Falcao ile anlaştık artık top kulübünde. Biz para vermek istemiyoruz ama versek bile max şu kadar veririz gerisine karışmayız" diyorlar.
Şu numaranın altında isim saçmalığı ne zaman bitecek ?
Sonuçta monaco falcao yu bırakmazsa suçlu gene yönetim olacak ama. Taraftara ben falcao ile anlaştım kulübü bırakmadı diyemezler kiAynı mantık, "biz rahatız Falcao ile anlaştık artık top kulübünde. Biz para vermek istemiyoruz ama versek bile max şu kadar veririz gerisine karışmayız" diyorlar.
bizde inanamadık kanks sabaha kadar uyuyamadıkFalcao'nun yazdığı mesajı sabah 11 gibi gördüm inanılmaz bir olay, açıklayın lan bayrama girmeden
Ben yönetimi savunmuyorum sadece ne düşündüklerini tahmin etmeye çalışıyorum. Ama monaco bizi oyalıyorsa amaçları satmamaksa (şu ana kadar olan her şeye rağmen) yönetimi eleştireceğim tek konu alternatif yaratılmamış olmasıdır.Sonuçta monaco falcao yu bırakmazsa suçlu gene yönetim olacak ama. Taraftara ben falcao ile anlaştım kulübü bırakmadı diyemezler ki
Feridun Niğdelioglunun programını rütuk e şikayet ettim beyler
Erotik shopta satarlar.
Bitmez.sirta reklam almanin serbest olmasi isi bok ettiŞu numaranın altında isim saçmalığı ne zaman bitecek ?
Gerçi buna da alıştırdılar.
MI 6 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi