Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu transfermarkta ilginç
Dzeko 33 yaşında değeri 14 milyon
Mandzukic 33 yaşında değeri 18 milyon
Falcao 33 yaşında değeri 10 milyon ayıptır yahu ki bu adamlar arasında kalite olarak falcao önde yani.
Mandzukic'i kulübü bıraksa kapısında sıra olur.Sanki mokunu çıkarmışsın gibi geldi.

Olimpiyakosta semedo,malatya da mina ,pragta kanga ve panatinaikostan macheda toplam kaç para eder.

Falcao'ya o kadar kafayı takmayın. Buraya gelip oynamazsa napacaksınız?
33 yaşına gelmiş, futbola göre yaşlı sayılır.
Bu arada her alınan Drogba olmaz. Zaten artık bir beklentisi yok futboldan. Bundan sonra emekli olacak.
Falcao yatışa geçebilir bize gelip bilginiz olsun.
Eyvallah kardeş uyardığın için

Hadi bakalim hodri meydan
Neyine meydan aksam aksam belanimi ariyorsun git once okudugunu anlamayi ogren

Benim mesajim net birileri elbet 2 3 olacak o ilk ikiye girmez bu girmez kim giricek diye sordum bunun neresi sana garip geldi

Ayrica seninle sidik yaristiracak degilim
Engelle butonu senin gibiler icin yapildi
Basiyorsun karsindakinin sesi kesiliyor
Keseyimmi sesini istermisin ?

Bakin bu kuslar her konuda gerimizde diyorum. Bunlar herzaman bizim gibi olmak istediler. Örnek veriyorum:

Hocamizin o meshur ‚Ne yapsam?‘ diyen dudak büküsü:

F6182562-9146-40B8-B7AC-B67069C2BFAB.webp

Adamlar ona bile özenmis:

113E0086-076F-4222-BE3D-DF96F3FA6A94.webp

Ama yapmayin iste yapamiyorsunuz. Her yaptiginiz hareket çin mali kopyasi gibi oluyor.

Bir şey olmayacak,bu kadar.
Ne yani bir şey mi bekliyordun
Ne bileyim. Sosyal medya, tv, haber vs her yerde herkes bu tarihten sonra bir şeyler olacak gibi bahsediyordu da ondan sordum. Yani alacaklarını aldılar. Gönderecekleri olabilir. (Satış yapabiliyorlar) Onlardan da bize uygun iyi futbolcular beklentisi dolayısıyla yani.

Ulan şu forumda Faith Hoca'yı en çok sevenlerden biriyim ama ben kendi fikrimi söyleyemeyecek miyim yani? Bence savunması kötü işte. Ki Fatih Terim de hücumu iyi diye tutuyodur takımda savunması über seviyede diye değil. Buna da adım kadar eminim. Fatih Terim'in de Marcao'nun savunmasını beğendiğini düşünmüyorum ama hücum yetenekleri iyi ne yalan söyleyeyim. Ama bence bir stoperde olmazsa olmaz hücum değil savunmadır. Fatih Terim ne düşünüyor bilemem ama ben savunması iyi olan bir stoper görmekten mutluluk duyarım hücum yetenekleri yerine. Ama benim her istediğimi Fatih Hoca uygulasaydı zaten Belhanda ilk 11'in değişilmezi olmazdı.
Ulan derken ? Önce bu seviyemiz koruyalım sonra tartisiriz, savunması kötü hir adam değil marcao, unutma futbolda
önemli olan yediğinden fazla atmak ,Fatih hocanın sistemi geriden stoperlerin oyun kurması ve bu sayede rakip sahada daha çok adamla baskı yapmak ve daha çok adamı hücuma cikarmak oyuzden yorumlarını kendine sakla belhNdayi beğenme men de futbol bilginin çok olmadığını gösterir.sen futbolu bırak tenis felan izle

TRansferde kıpırtı olmayınca millet birbirine sarıyor.Biri gelsin yalanda olsa bir duyum versinde adamlar birbirine sarmaktan vazgeçsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt