- 4 Ağustos 2019
- 20
- 13
- 198
O twit fake. @GalatasaraySKK yazıyor. Çift k var
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
433 admiji yonetse orayi keskeBize gelince 3 milyon yaparlar hemen
Senin gibi biri falcao gelmezse sinir krizi gecirip camdan atlayabilirBence falcao biraz daha gelmesin geldiği an yemin ederim büyük boşluğa düşeceğiz ne sıkıcı bir gün lan bu.
Demin bir videosuna bakim dedim yeminlr yazicaktim ayni caner paso orta yapiyor savunmadan calimla cikiyor diye sen benden once yazmissinBjk nin aldığı pedro rebecho iyi bir hücüm beki.Yalnız aynı caner gibi çok orta yapan ama pas oyununa yatkın bir oyuncu değil.
Türkiyede kimse pas oyununa uygun futbol oynatamaz öyle pas kalitesi yüksek takım yok o yüzden orta kafa gol veya karambolden gol için iyi transfer.Bjk nin aldığı pedro rebecho iyi bir hücüm beki.Yalnız aynı caner gibi çok orta yapan ama pas oyununa yatkın bir oyuncu değil.
3 yıllık sözleşme kesinlikle olmamalı zaten bu yüzden.. Bence gelmez artık, 2 yıl uzatır monacoylaArkadaşlar bu arada şunu da netleştirelim.
Falcao 10 Şubat 1986 doğumluymuş. 2 gün sonra 33 yıl 6 aylık olacak. Yani adam şuan 33,5 yaşında diyebiliriz.
Genelde 32 deniliyordu forumda, daha genç diye seviniyordum. Adam meğer 6 ay sonra 34 olacak.
Arkadaşlar bu arada şunu da netleştirelim.
Falcao 10 Şubat 1986 doğumluymuş. 2 gün sonra 33 yıl 6 aylık olacak. Yani adam şuan 33,5 yaşında diyebiliriz.
Genelde 32 deniliyordu forumda, daha genç diye seviniyordum. Adam meğer 6 ay sonra 34 olacak.
Burak dan 6 ay genç kimsenin onu konuştuğu yokArkadaşlar bu arada şunu da netleştirelim.
Cagne 27 yasinda bir faydasi yok, yasi dolasiyla rahatca satildigida yok.Arkadaşlar bu arada şunu da netleştirelim.
İşte bu bilgi herşeyi değiştirir. Teşekkürler.Arkadaşlar bu arada şunu da netleştirelim.
adam buraktan gencArkadaşlar bu arada şunu da netleştirelim.