Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şuan monaconun forvet alması bekleniyor büyük ihtimal.ben yedder olayı bir an önce olur inşallah

EBdTIPVXkAQQqGg.webp

GSC forumu... KUŞLAR GİREMEZ

mehmet özcana simdide udinesse teklif yapmıs ama düsükmüs teklif

bu cocuk bos degil bosuna kıcımızı yırtmıyoruz yerli genc yetenek alalım 1 kerede

deniz cöpüne 3-4 milyon verecektik az kalsın.

100 kislik sulalemde bir tane fenerli kuzenim var geri kalani hepsi Gsli

O serefsize kuzen demeye bile dilim varmiyor o derece gicigim

Firsat olsa cebine esrar koyup polise sikayet ederim
Üstadim bende ayni derten müzdaribim. Fakat benim kuzenler adamdir tek sorunlari kuşlara olan merakidir ama her gördüğüm yerde futboldan konu açip başliyorum kupa saymaya soğuttum futboldan bunlari. Kesin emin olduğum bir şey var bir daha dünyaya gelseler çekmezler bu eziyeti

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Neyse bugünde küfür edecek kuş kontenjanımız açıldı. Loadingg fuckalcao:-)

Siz de durum bu şekilde olabilir. Rahmetli babam fanatik Fenerlidir, Can Bartu'ları, Cemil Turan'ı, Ziya Şengül'ü anlatırdı. En sevdiği futbolcu Metin Oktay'dı. Uefa'yı kazandığımız gece sabaha kadar Galatasaray bayrağı sallamıştı.

Ezeli rekabet tabiki olmalı, sonuna kadar küfürü hakeden insanlarda vardır ama bunu genele yaymamak gerekir.

Eski fenerliler daha farkliydi galiba. Ali sen ve sonra aziz yildirim dönemi itibariyle büyüen nesillerde bir tuhaflik olustu gibi sanki.

Yine geneleme yapmamak gerekir tabiki ama cogunlugu baya kafayi siyirmis bilmem tuhaf tuhaf hareketler icinde konu fener olunca.

Forumdaki sari ve yeni uyeler icin bir kus temizligi.sart

Ekli dosyalar

• 9084043034674.webp
    9084043034674.webp
    16 KB · Görüntüleme: 69
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt