- 1 Ağustos 2014
- 63.830
- 75.026
- 4.338
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Usta şöyle şeyler yazmayın, kadın üyeler var.Falcao ve Aboubakar hardcore gangbang olmaz mı ? XD
Sonra sari uye niye sevmiyorsun diyorlarIcimden ortasindan dalmak geldi de senin icinden cikarim nolacak![]()
Menajerinin açıklaması doğru mu
Üstadim bende ayni derten müzdaribim. Fakat benim kuzenler adamdir tek sorunlari kuşlara olan merakidir ama her gördüğüm yerde futboldan konu açip başliyorum kupa saymaya100 kislik sulalemde bir tane fenerli kuzenim var geri kalani hepsi Gsli
O serefsize kuzen demeye bile dilim varmiyor o derece gicigim
Firsat olsa cebine esrar koyup polise sikayet ederim
soğuttum futboldan bunlari. Kesin emin olduğum bir şey var bir daha dünyaya gelseler çekmezler bu eziyeti 
Usta şöyle şeyler yazmayın, kadın üyeler var.
Siz de durum bu şekilde olabilir. Rahmetli babam fanatik Fenerlidir, Can Bartu'ları, Cemil Turan'ı, Ziya Şengül'ü anlatırdı. En sevdiği futbolcu Metin Oktay'dı. Uefa'yı kazandığımız gece sabaha kadar Galatasaray bayrağı sallamıştı.
Ezeli rekabet tabiki olmalı, sonuna kadar küfürü hakeden insanlarda vardır ama bunu genele yaymamak gerekir.